Miroslav Macek: O čem v našich médiích nepadlo ani slovo

02.02.2021 11:10

Úterní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: O čem v našich médiích nepadlo ani slovo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

MUDR.Šmucler v odpovědi RNDr. Tachezy:
Budou sekundární škody. Spousta lidí zbytečně umře na jiné věci, řada skončila na psychiatrii. Lidé přijdou o střechu nad hlavou. Znevýhodněné děti „rostou jako dříví v lese“. Pořád jim radí lidé, kteří jsou v klidu na 100 % platu s tím, že se mají dále omezit… Bude se muset osekat věda, výzkum, kultura, klesne úspěšnost léčby na rakovinu. Bojujeme za udržení mimo jiné Vašeho pracovního místa. Přijde mi ale nefér, když kritizujete veřejnost, ačkoli patříte mezi privilegované, kde i při omezení provozu (prostě neučíme jako kdysi) nedošlo ke krácení příjmů. Berme ohled na veřejnost, kde je to namnoze zcela jinak. Jsou to lidé, kteří „státní“ místa platí.

***

Anketa

Kauza ,,vlekař": Schvalujete jednání majitele (spuštěného) vleku v Čenkovicích, který napadl štáb TV Nova?

37%
63%
hlasovalo: 12618 lidí

Prof. Jan Žaloudík:
Je vskutku nepřijatelným konspirativním protilidovým disidentstvím žádat po ÚZIS analýzu Listů o prohlídce zemřelých s covidem opatřenou korelacemi diagnóz hlavních, vedlejších a bezprostředních příčin úmrtí, ve vztahu k věku, pohlaví a místu péče, hledáme-li odedávna v údajích o mrtvých poučení pro živé?
Jsou klinicko-patologické semináře už pouhou minulostí? Fakt není zapotřebí klinicko-patologický rozbor 16 000 mrtvých s relativně novým zdravotním problémem ovlivňujícím společnost?
Snad jsme vystudovali a dosud prováděli stejnou medicínu se shodnými vědeckými a etickými standardy.

***

O tom, že při vídeňské demonstraci proti coronavirovým opatřením sundala spousta policistů přilby a pochodovala s demonstranty, za což jim lidé hlasitě děkovali, v našich médiích pochopitelně nepadlo ani slovo.
Vlastně už padlo: šlo o pravicové extremisty v řadách policie, nebo je jen doprovázeli a hlídali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…