Miroslav Macek: U sledování televize je většina našich mozkových center vypnutá

29.08.2018 14:31

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: U sledování televize je většina našich mozkových center vypnutá
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Je to přece úplně jasné: nepokoje v Saské Kamenici mají na svědomí tisíce neonacistů a fotbalových chuligánů a vandalů a nikoliv tamní naštvaní občané, dennodenně vidící, co způsobila imigrační politika Merkelové a dalších politiků.
Jsem zvědav, kdy už Němcům, doposud stádně akceptujícím Führerprinzip, konečně dojde trpělivost a u voleb tu dnešní garnituru smetou.

***

O nutnosti návratu různých mezí, remízků, nevyužívaných travních porostů a dalších prvků rozoraných v průběhu kolektivizace do tuzemské krajiny se přitom v poslední době intenzivně hovoří v souvislosti se stále častějšími suchy. Ty udržují vodu v krajině, zabraňují erozi a poskytují útočiště ohroženým druhům zvířat a rostlin. Mohou také plnit ochrannou funkci při povodních.
„Dříve byly takové pozemky od daní osvobozené, nyní je však finanční úřady daní. Z orné půdy platíme daň od 380 do 420 korun na hektar, za různé ty meze, remízky a skalky pak platíme dva tisíce za hektar, tedy pětinásobek orné půdy,“ říká předseda zemědělského družstva Budišov Stanislav Jaša.
Raději no comment…

***

Jen během prvních šesti měsíců letošního roku v Evropě onemocnělo spalničkami více než 41 tisíc osob a v důsledku infekce 37 lidí zemřelo. Vyplývá to z nedávno zveřejněných údajů Světové zdravotnické organizace (WHO). Pro srovnání v loňském roce v tomto regionu onemocnělo takřka 23 927 osob a v roce 2016 pak bylo potvrzeno 5 273 případů spalniček. Letošní rok se tak v tomto ohledu stane bohužel rekordním.
Jediným uváděným důvodem je pak malá proočkovanost…ach, jo…

***

U sledování pasivních medií, kupříkladu u televize, je většina našich mozkových center vypnutá a funguje jich ještě méně, než ve spánku.
Tento vědecký poznatek si vzali televizní tvůrci zatraceně k srdci!

***

Petr Paulczyński:
Kavčí mor dezinfikovat!
Skupina cizinců "tmavší pleti", napadnou sexuálně ženu, tu ženu brání její chlap. Cizinci jednoho Němce ubodají k smrti a další dva těžce zraní.
A co dělá ČT 24? Ptá se, kdy policisté zakročí proti "ultrapravici, která terorizuje město!"
Všeho do času!

***

Čeština je jazyk vtipný:
Jestliže je v obchodě oddělení se zdravými potravinami, co prodávají v tom zbytku?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…