Miroslav Macek: …a ne abyste si mysleli, že šlo o nějakou manipulaci!

08.12.2022 11:38 | Komentář

Čtvrteční glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: …a ne abyste si mysleli, že šlo o nějakou manipulaci!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle Deníku N v prezidentské volbě kandiduje jediná žena, jediný bývalý diplomat a jediný lékař. Tak redaktorka Renata Kalenská pravila v Aréně N. V prezidentské volbě jsou ale ženy dvě, kromě Danuše Nerudové, kterou Kalenská zmiňuje, také Denisa Rohanová. Jako jediného diplomata redaktorka Deníku N představila Pavla Fischera, ale bývalým diplomatem je i kandidát SPD Jaroslav Bašta, byl velvyslancem v Rusku a na Ukrajině. Jako jediného lékaře pak představila v prezidentském podcastu Marka Hilšera, který podle jejích slov oznámil kandidaturu jako první, mezi uchazeči o Hrad je ale též lékař Tomáš Zima a jako první kandidaturu oznámil už v roce 2018 Pavel Fischer, Redaktorka dále tvrdila, že Andrej Babiš je v prezidentské volbě nejstarší kandidát. Babišovi je 68 let, ovšem Jaroslavu Baštovi je 74 let. Dále uvedla, že Babiš jako jediný zasedal ve Strakově akademii, ale opomněla Jaroslava Baštu, který byl před dvaceti třemi lety ministr bez portfeje.
Inu, chybička se vloudí, ovšem stát se to lékaři nebo řidiči…a ne, abyste si mysleli, že šlo o nějakou manipulaci!

V Německu, které má více než 80 milionů obyvatel, 3000 příslušníků ozbrojených složek přepadlo a prohledalo 139 objektů a zatklo 25 lidí, které spolu s dalšími 27 podezřívají, že chtěli provést ozbrojený převrat. Někteří měli dokonce doma i sportovní zbraně. Německo má něco přes 357.000 kilometrů čtverečních, takže každý z teroristů měl za úkol obsadit a udržet 6.900 kilometrů čtverečních. Neuvěřitelný výkon! Nechce je německá vláda poslat na pomoc Ukrajině?
Nějak mi to připomíná požár Říšského sněmu a van der Lubbeho….

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …