Nigerijec v Itálii znásilňoval a týral Češku, kterou deset dní věznil, hlásí blogerka Pilloni

03.12.2019 11:04

Žadatel o azyl z Afriky uvrhl dívku do hrůzné pasti. Podrobnosti přináší Monika Pilloni, členka a aktivistka strany Lega, na svém česky psaném webu.

Nigerijec v Itálii znásilňoval a týral Češku, kterou deset dní věznil, hlásí blogerka Pilloni
Foto: archiv
Popisek: Monika Pilloni

„Násilník je 26letý Nigerijec a oběť 22letá dívka z České republiky. Migrant ji zamkl v malém pokoji a držel jako vězně, kde byla bita a znásilňována až do vyčerpání po dobu deseti dní nekonečného násilí a hrůzy. Oba se seznámili asi před rokem na Facebooku a okamžitě začali milostný poměr online. Teprve před patnácti dny se setkali poprvé osobně. Dívka, jak vysvětluje deník Corriere, přijela do městečka Tribano (cca 4350 obyvatel, oblast Bassa Padovana, okres Padova), protože Nigerijec ji k cestě přesvědčil příslibem manželství. Dívka tak spadla do pasti násilníka z Afriky, který je v Itálii pod jménem Peter Chiebuka žadatelem o azyl, původem z Nigérie,“ popisuje Pilloni (její původní text a četné odkazy na primární zdroje lze nalézt ZDE).

Podle Pilloni začala od chvíle, kdy se s Peterem setkala, pro Češku skutečná noční můra. Po prvních několika dnech dvoření se prý 26letý Nigerijec úplně změnil. Začal se chovat agresivně a vyhrožoval: facky, bití, urážky, fyzické a psychické násilí. Nigerijec dívku dokonce okradl o 50 tisíc korun. Agrese údajně pokračovala až do doby, kdy se dostala k telefonu a kontaktovala přes WhatsApp francouzského kamaráda, který ihned upozornil policii. Karabiníci z Abano Terme spolu s kolegy z Tribana dívku na základě tohoto udání a lokalizace telefonu osvobodili. Budova, ve které se nachází byt, je ve správě družstva neboli neziskovky Edeco, která se „stará o migranty”. Těm nic nechybí, mají volnost a veškeré služby s hostitelstvím migrantů spojené.

„Peter Chiebuka byl obviněn z únosu a sexuálního násilí a v souladu s ustanoveními státního zástupce (Marco Brusegan) byl převezen do vězení. Oběť byla doprovozena do kasáren, kde podala svědectví o prožitých skutečnostech. Poté byla svěřena do péče v nemocnici Schiavonia (Monselice), která bude muset objasnit přesnou povahu a rozsah utrpěného násilí. Přezkoumává se pozice dvou Chiebukových spolubydlících, kteří sice nejsou vyšetřováni, na únosu a obtěžování se nezúčastnili, byli si však vědomi přítomnosti Češky ve společném bytě,“ uzavírá Pilloni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…