Oldřich Fischer: Historický vývoj. Nebýt pár blouznivců, mluvili bychom dnes německy. Vatikán by měl platit biliony

06.12.2016 9:07

Jak to vypadá, tak bude zakázána většina stran a ty neparlamentní nebudou mít ani na základní poplatky.

Oldřich Fischer: Historický vývoj. Nebýt pár blouznivců, mluvili bychom dnes německy. Vatikán by měl platit biliony
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sloup s boží symbolikou

Rok 845  Boemané vyhráli bitvu nad přesilou Franků (vlastně vojenský vpád vojsk,  říkající si křesťané.)

Byla to naše poslední vítězná bitva. Pak na českou kotlinu padl stín kříže.  Dle historiků to byla nejpotupnější porážka křesťanů  v té době. Boemané naposled obhájili své bohy.

V roce  844  Lechové  se dohodli, že nebudou riskovat stejný masakr obyvatelstva jako k tomu došlo v Prusku, a tak souhlasili, že pojedou do Řezna přijmout křest z rukou pasovského biskupa.

Vlastně to byla  -  Svatá aliance,  nebo - Varšavská smlouva, nebo dnes - NATO.  Namísto posvátných slovanských hájů, které byly vykáceny, například v Břevnově,  vyrostly kostely a kláštery.

Původně na pražském třetím nádvoří  před pozdějším svatovítským chrámem byla mohyla. Zde byl posvátný háj slunečního ohně.
Mágy nahradili okultní křesťanští odborníci  na projekt Ráj a zničení Pekla, kdy poslední čistkou je Poslední soud.

Roku 885 po smrti  Metodějově, jeho učedníci vypráskáni v poutech ze Staré Moravy. Staroslověnští věrozvěstové  nahrazeni vlastně politruky z Vatikánu.

Roku 925 nařizuje kníže Václav přenesení ostatků svaté Ludmily z Tetína do Prahy. Při otevření Ludmilina hrobu v roce 1981  byly nalezeny zajímavé hmotné důkazy. Archeologové zjistili, že pozůstatky světice jsou zabaleny ve třech různých textiliích. Kosti se nacházely v bílé jemné lněné látce zdobené magickými ochrannými vzory. Dominantou jsou řady svastik.

Jen na v knize vyobrazeném útržku plátna, jsem napočítal šest hákových křížů.

Roku 1093  hned po nástupu k moci,  Přemyslovec  Břetislav  II.  překonal  všechny své předchůdce, a aby se udržel u moci s římskou stranou, vypověděl  ze země  pod hrozbou usmrcení vlastně veškerou inteligenci. Hadače, věštce a i proutkaře. Kdo nezmizel, tak byl utopen nebo upálen.

Roku 1096 - ze 60 let starého sázavského kláštera byli vyhnáni - biti a mláceni - slovanští mniši (mluvili česky) a byli nahraženi latinsky mluvícími kněžími,  řízenými z Vatikánu  - Benediktýny – Němci. 

Též r.1096 byl obsazen břevnovský klášter benediktýny ( Němci). S křesťanstvím přišlo poněmčování a ztráta svébytnosti.

V květnu r. 1096 přešli přes nás křižáci. To byli boží bojovníci z celé Evropy táhnoucí dobýt Jeruzalém. Armáda zlodějů, zběhlých mnichů, trestanců, prostitutek. Uspořádali pogrom na pražské Židy.

Zničili pražskou synagogu, loupili a drancovali. Až Uherský král na ně poslal vojsko a to je poblíž Nitry pobilo.

Od roku 1100 začíná výběr peněz za odpustky. Tj. předplatné do ráje. Čím více peněz církvi, tím snad větší nadstandart v ráji. O tom, kdy se začaly ze všeho platit církvi desátky, jsem se nikde nedočetl.

Když můj kolega v práci dal svému, školou povinnému synovi kapesné 100 Kč, tak ten odevzdal církevnímu vedoucímu 10 Kč – pro církev.  Tento chlapec pak vystudoval matematickou fakultu. 

V té době  mohl dostat krásných 20 000 Kč v úřadě. Byl však manipulován, aby šel dělat učitele mezi malé žáky  za 6 000 Kč měsíčně. Aby mohl „šířit víru“.  Vypadalo to, že se jeho otec z toho oběsí.

Možná, že to byla fatální chyba. Dnes, pár let po této události, je všechno jinak. Dnes mohl mít jeho synáček „vrácen majetek“ možná za půl miliardy. A byl by ve vatě. Krásný příklad toho, že ne vždy mají otcové pravdu.

Okolo r. 1210 začínají svou děsivou činnost následníci španělského kněze Dominika (Dominikáni a též Cisterciáci) pověřeni vykonáváním inkvizice. I „Řád německých rytířů“. Vlastně staletí hrůzy.

U nás nejznámější případ v Losinách. Navíc inkvizitoři měli z majetků zmasakrovaných krásný finanční vývar. Od té doby do dneška, dle mě dostupných informací: až milion obyčejných lidí umučeno. Upáleno, oběšeno, sťato na sto tisíc čarodějnic a kacířů. Co na upalování nevinných lidí partaj „ Zelení„ ? Toho kouře. Ve volebním programu nic proti nemají. Že by zapomněli?

Rok 1212 - Zlatá bula sicilská. Přemysl l. ji dostal od 18t letého Fridricha ll. Sicilská pečeť je to proto, že Fridrich ještě tu císařskou neměl. Tak tam prsknul sicilskou. Asi jako čeští emigranti z roku 1968. V cizině si do pasu obtiskli kulatýho lva z dvacetníku. A bylo vymalováno.

Fridrich byl vnuk císaře Barbarosy. Byl vychován na Sicílii učiteli řeckými a arabskými. Uměl šest jazyků. Životem připomínal sultána. S  Přemyslem si padli do noty.  Fridrich prý byl názoru, že všichni potentáti všech církví (Mojžíš Kristus, Mohamed) jsou pěkní podvodníci. Pil krev papežovi tak, že ten mu nařídil, aby odejel na křižáckou výpravu. Tam se Fridrichovi dařilo zvítězit bez prolití jediné kapky krve.
V Jeruzalémě ustanovil náboženskou svobodu. Tím zvedl papežovi žluč tak, že ten ho za to dal do kladby.

Už ve 13. století obec Dušníky (u Rudné u Prahy) patřila svatojiřskému klášteru na Pražském hradě. Podléhala církevní, tj. duchovní vrchnosti. Dušník je označení pro nevolníka. Církev tak předběhla šlechtu o staletí. Celkové totální ujařmení  prostého obyvatelstva je až patentem z roku 1487 – zákaz stěhování bez souhlasu šlechty. Patent to krále Vladislava ll.

Roku 1254 papež zakázal Otakaru ll.  křížovou výpravu do Pruska. O pár let později tam vtrhl Řád německých rytířů.

Již za Václava l. - roku1232 přišli do Čech  Templáři.  Po r. 1312 po zrušení Templářů ve Francii se česká větev transformovala na cisterciáky.   Roku 1309  - opat cisterciáků ve Zbraslavském klášteře.

28. listopadu 1310 přichází Jan Lucemburský do Prahy.  Majetek Templářů pak převeden na řád Johanitů. Pak na Maltézské rytíře. Církevní hodnostáři zřejmě měnili firmu stejně rychle jako značná část našich poslanců.

Pro úsměv:  Privilegium krále Jana -  roku1330: městským konšelem nemá být žádný holič, barbíř (tj. ranhojič ,zubař, chirurg), pištec, hudec.
V  Evropě se manýry katolické církve mnoha lidem nelíbily. Například ve Francii  Dnes bychom je nazvali Dubčekovci.  Valdenští - (lyonští chudí).  Ve Francii je církev katolická zdecimovala již ve 12. století.

Při křížovém tažení proti katarům uprchli, řada z nich až do Čech.

V Bulharsku Bogomilové byli přesvědčeni, že katolická církev prodává duše věřících ďáblu.

V 11. století  začalo v Holandsku  hnutí  „Beghardi“ . Ideolog Walter byl upálený roku 1322 v Kolíně nad Rýnem.  Česky  Pikarté  "jamníci“.   Kraj Žatecko, Louny, Plzeňsko.

Kolem roku  320  Oldřich z Hradce s papežovým požehnáním a s pomocí německých rytířů a johanitů podnikli na Jindřichohradecku křížovou výpravu. To byl s požehnáním papeže, první katolický masakr obyčejných lidí  v Čechách. Církev má monopol na vzdělání. Zákaz i tance pro obyčejné lidi.

1361 a 1362 neůroda. Hlad a mor.  Karel IV.  nechal stavět Hladovou zeď  od Strahova k Oujezdu.
Roku 1419 upáleni Jan Hus a Jeroným Pražský.

14. 2.1420  měl být konec světa. Už předem lidé šíleli.  Byl to bordel. Lidé propíjeli veškerý majetek. Nakonec konec světa nebyl. Kazatelé se pak dlouho snažili se z toho vylhat.

30. září 1419 dobytí Vyšehradu. Dobýt Pražský hrad se vzbouřencům nepodařilo. Mikuláš z Husi domluvil příměří až do jara.
21. 2. 1420  dobyto Oustí Sezimovo. Za měsíc přesun na Tábor.

Katolická církev s požehnáním papeže  zorganizovala řadu křížových výprav. Kdo  se zúčastnil, tak měl nebe jisté. Beztrestně loupil, a čím víc lidí zabil, tím lepší místo v nebi získal. Získal: duchovní milost, odpuštění hříchů, příděl půdy pokud se ji zmocní, je svatým bojovníkem,  odvede křížové desátky.

17. 3. 1420  Zikmund -  Vítkov u Žižkova
podzim 1421  Žatec
leden 1422  Německý Brod
srpen  1427  Tachov
14. 8.1431     Domažlice
30. 5.1434    bitva u Lipan -  vůdce Prokop Holý, nebyl zabit ani zajat. Již tenkrát to bylo podezřelé.
Vůdcové vítězné lipanské strany byli podezříváni, že za úplatek ho nechali odejít do ciziny. Paralela s Krejčířem? Neví se to dodnes. Lehce ztracená bitva a vůdce v tahu?  Holý byl kněz a učenec. Vojenským velitelem se stal, když  po Žižkovi padlo několik velitelů a nebyl nikdo, kdo by velel. V mládí navštívil Jeruzalém a měl příbuzné ve Francii. Během jednání v Basileji se spřátelil s kardinálem Cesarinim  k nelibosti ostatních husitských vyslanců.

9. 9.1437     oběšení Jana Roháče
na jaře   1468  další křížová výprava -  uherský král  Matyáš Korvín.  Vyplácel jezdcům dukát za každou  českou uťatou hlavu.
Rok 1361 a 1362 za Karla IV. - hladomor. Dnešní  letopisci píší - „neúroda.“ Stavba „hladové zdi“  Petřín. Roky moru 1425 a 1439, 1483,   1520, 1679. Po revoluci pokles obyvatelstva o  40 až 50 procent.  Další holdy – další zdanění obyvatel.
Roky 1440 -1453  bezvládí - naprostá beztrestnost panstva.
Rok 1485  král Vladislav potvrdil – státní úředníci budou jenom z panstva.
Rok 1487  pro nevolníky i zákaz stěhování bez souhlasu panstva.
8. Listopadu 1620 bitva na Bílé hoře  - možná k ní přispěl i Albrecht z Valdštejna. Původně důstojník u protestantů čmajznul stavovskou pokladnu a s hotovostí přešel k Ferdinandovi. Takže nebylo na žold.
Počátek emigrační vlny.  Konfiskace majetků. Lze srovnat s divokou privatizací.

21.června 1621 -  27 poprav na Staroměstském náměstí.
1627  za jediné prohlášeno katolické vyznání. Císař povolil vzdělávání pouze Jezuitskému řádu. Vlastně tím katolická církev téměř úplně zlikvidovala český jazyk i český národ. Teprve po 200 letech až  okolo r.1831  vznikem Matice české začala obnova jazyka českého  a doplňování nových potřebných výrazů v jazyce. Nebýt vlastně pár osvícených blouznivců, mluvili bychom dnes německy.

Nezastupitelnou roli sehráli  Palacký, Jungmann, Dobrovský a pár dalších.  Když roku 1773 řád jezuitský byl zrušen, ukázalo se,  že vlastně provozovali většinu z 57 gymnázií v Čechách a na Moravě.

Dnes, jsou li ve městě 4 gymnázia, tak jsou všechna zase pod katolickou správou. Vládnou tam politruci Vatikánu. Nová ideologická masáž. A to jsou i u moci ideologové předchozí. To nás stojí jistě víc než desátky.

Roku 1773 byli Jezuiti zrušeni, a přesto dnes privatizují možná miliardy.

1625 první selské bouře, 1680 bouře  proti robotě
červen 1680  Leopold l  robotní patent -  robota max. tři dny v týdnu. Vyšší při sklizních.
Nikde jsem se nedočetl :  kolik hodin denně?  Jak to dopadlo, když byl nevolník zraněn, nemocen?
Kolik měli na hodinu církevní nevolníci při stavbách stovek nejrůznějších kostelů (sjezdových paláců).

Pro srovnání: Jeden z mých kolegů  odpracovával  asi  tři nebo čtyři měsíce  550 hodin měsíčně.
Jeden den 12 a druhý 24 hodin denně. Pořád to bylo dobrý. Pak ho odvezli z banky do blázince i se služební pistolí. Nemůžu se dívat na  odborové předáky, dnes v parlamentě, i evropském, kteří by měli mít množství pracovních hodin též na starosti. Vždyť za to brali takový prachy. Když je vidím  vysmáté v televizi, zatmí se mi před očima.

1666  popravy na Domažlicku – Jan Bílý, Jan Švára…
1680 nevolnické povstání,  oběti: Hans Muck, Lukáš Pakosta
1695  Jan Kozina    -šibenice
1695 bouře  Hukvaldy
1707  hrdelní řád Josefa l -  ukládal za kacířství  smrt.
1717  patenty proti nekatolíkům tresty pro kazatele  a za přechovávání závadných knih - vězení, nucené práce.  Ideologická masáž obyvatelstva : jezuité, kapucíni, františkáni.

Myslím, že byly jistě i výjimky. Jako když vystupoval Gott z letadla a v ruce držel německý časopis Štern. Toho taky za to nezavřeli.

1781    Josef ll  - zrušení selského nevolnictví docela. Roboty jako takové patent zatím nelikvidoval.

Ta byla zrušena až v roce 1848. I děti nevolníků mohli nyní jít studovat.

Mysím, že ne všechny obory. To trvá dodnes. To bychom dnes měli alespoň sto tisíc vystudovaných exekutorů. Ale to by byl v celém státě ráj,  ráj,  jen ráj! Pro srovnání: elektroinženýr  silnoproudař, 50 let, pokud je zaměstnán, bere taky 26 000 Kč hrubého. Za Josefa ll.  - úředník, kterému bylo prokázáno přijetí  úplatku, byl na hodinu propuštěn a ztrácel nárok na penzi.

1781 – patent toleranční . Za jistých podmínek povoleno i jiné vyznání než  katolické. To je tak dodnes.
Každou politickou stranu musí schválit státní policie. Vede též evidenci jejich členů.

1820 – kongres Svaté aliance v Opavě - mezinárodní vojenské intervence. Panovníci z boží milosti.
Od podzimu 1848  řídí rakouskou politiku  Felix Schwarzenberg. Roku 1849 rozehnal armádou moravský kroměřížský ústavní sněm a jím připravovanou demokratickou ústavu.

Nadále se nebude vládnout demokraticky, nýbrž „z vůle  boží“.  Felix Schwarzenberg  (1800-1852)  byl předsedou „normalizační vlády“  v letech  1849-1852. Na 70 let zmasakroval vývoj české státnosti.

Současný jeho potomek – téměř „politický světec.“ Světlo občanské svobody.
svobody z r.1848  rovnost občanů před zákonem. -   Dnešní jen sen.      Zrušení poddanství.
                                 náboženská svoboda       -    dnes ve světě náboženské války
                                 1850  rozvoj školství   - nejen úředníci            1867   povinná 8letá docházka
též   zrušen církevní dohled nad školami  -  Dnes ve městě čtyři gymnázia –všechna církevní.  Teď dokonce například v Prostějově je církevní škola mateřská, základní, gymnázium. To je nalejvárna pro výchovu misionářských církevních fanatiků. Horempádem se vracíme k roku 1627, kdy školství směli mít v rukou jenom Jezuité.  

Do Jeruzaléma  vyhlásila katolická církev řadu křížových výprav.
1096,  1147,  1189,  1202,  1228,  1248,  1270 .   Pak tam až do první světové války byli Turci.

V Čechách první křížová výprava – 1320  - němečtí rytíři a Johanité.Poslední  roku 1468  -  uherský král Korvín. Mezitím se správného počtu nějak nemohu ani dopočítat. Asi víc než v Jeruzalémě.

Osobně považuji za poslední křížovou výpravu, vítězně vybojovanou, tu v letech  2013- 2014 v Čechách. Zde na hlavu porazili čeští poslanci  celý český národ.  Kam se na to hrabou Lipany. Češi se uskrovní o hezkých prý jen 150  miliard. Kolik miliard  se pošle jako desátky do Vatikánu? 

Věčná sláva českým poslancům. Navrhuji postavit jim pomník větší než byl ten Stalinův. Ani jeden z poslanců (a to mají naprostou beztrestnost na jakkoliv úděsný trestný čin ) se ani jednou větou v parlamentě nezastal Čechů. Není přeci možné, aby mezi stovkami poslanců a senátorů se nenašel jediný, kdo by neměl minimální znalosti o dějinách v Čechách. Všichni jen mlčeli a zvedali poslušně ruce. Jako jeden „nemuž“.

Dalším bohumilým činem katolických kněží bylo rozšiřování moru po celé Evropě. Dle záznamů prakticky všechny morové epidemie se začaly šířit z Italie. Tam dovezly mor lodě z Orientu.

Když papež vyhlásil „Milostivé léto„, tak se z Říma okamžitě vyrojilo mračno prodavačů odpustků, i s řadou již nakažených blech. Každý se snažil dostat se co nejrychleji co nejdál, aby měl při prodeji menší konkurenci. Tak v krátkém čase zamořili i poslední koutek Evropy. Pohybovali se od fary k faře. Do příslušných kostelů musilo chodit všechno obyvatelstvo, takže z těchto pravidelných mítinků se moru dostalo rozšířeni i do posledních, bohem zapomenutých samot. Tehdy letadla nebyla, a rolníci se z vesnice vzdálili nejdál do nejbližšího městečka jen na trhy. A pravidelně jen do kostela s případně kontaminovanou i svěcenou vodou. Nakažené blechy by to měly setsakra těžší, kdyby  Evropu dobývaly jen po svých. Dominikánům se podařilo v celé Evropě vyhladit všechny přírodní léčitele. Zmizely znalosti přírodního léčitelství za možná posledních tisíc let. První pokusy o obnovu: Kneip – bylinky a Priznic – vodoléčba. To samé se zaříkávači – dnes jsou to psychiatři. Lékaři se to musí opět učit ježděním až do  Číny.

Nedávno promluvil v televizi jeden z předních evropských kardinálů. Prohlásil, že není možné, byť jen „vyčítat“ katolické církvi  mrzačení, vraždění a upalování lidí (neplatících desátky církvi) po řadu staletí, protože to církev myslela v  „dobré víře“.

Z novinových zpráv jsem se dočetl, že v zemích Afrického kontinentu, kde je křesťanství,  jsou zapovězeny při sexu preservativy.  V důsledku toho vzrostl prý počet mrtvých na AIDS nejméně o milion. Co všechno by se muselo přihodit, aby se dostavila alespoň nějaká soudnost.

Domnívám se, že za staletí, po která katolická církev likvidovala obyvatelstvo Čech a hlavně myslící inteligenci, takže v zemi se mohli rozmnožovat jenom lidé rozumu téměř prostí (čímž máme dnes inteligenční koeficient značně nižší než bychom jinak měli), bychom měli po katolické církvi (Vatikánu? ) požadovat náhradu. Tu odhaduji na nejméně  5 bilionů Euro.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…