Oldřich Fischer: Změna víry?

03.10.2015 7:35

Teď je největším hitem, že budeme přijímat uprchlíky jenom křesťany. Tomu vůbec nerozumím. Kdo je vlastně křesťan? Ti z Vatikánu nebo Ti - Luteráni?

Oldřich Fischer: Změna víry?
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Terezínská tryzna

Vždyť ti si vzájemně za třicetileté války podřezávali krky jen to fičelo. Kromě vojenských velitelů. Takový Waldštejn důstojník protestantské armády čmajznul vojenskou pokladnu a ve zdraví přešel k protivníkovi. Takže je úplná kravina, říkat bitva na Bílé Hoře. Vždyť tam se vojáci, co nedostali žold, rozešli. Tak jakápak bitva.  Pak máme Křesťany v Anglii. Ti jsou taky krapet jiní.  S katolíkama si vzájemně párali břicha o sto šest. Viz. Španělská námořní invaze.  Jsou to též Křesťané? A ti sem také nebudou smět emigrovat?  A co takoví Bogomilové  nebo Valdenští, Beghardi, Kataři? S těmi už velké problémy nebudou. Ti byli zdecimováni křížovou výpravou ve Francii již ve 12. století. Takže dnes jich bude, hádám tolik, jako Modrých Mauriciů. To vše, k větší slávě boží. A co Pravoslavní? Tímto jsou též diskriminováni  jak Budhisti, tak Hinduisti. A to nemluvím o vyznavačích Špagetového Monstra.   To též znamená, že Čech s vírou starých Slovanů je pro stát naprosto nežádoucí osobou? Jak to ,že dodnes, se do toho neopřel Antimonopolní úřad? Co tam vlastně za ty prachy anti—monopulujou.? A to máme takových dobře placených organisací na toto téma hafo.

Je samozřejmě jisté, že pod záminkou že jsou křesťané , budou k nám okamžitě vyslány záškodnické oddíly – jinověrců.( Za nás – zahraniční stb.)  Potom přijde zástup těch kteří ucítí šanci , když budou konvertovat. ( Přejdou k náboženskému nepříteli – za větší kus chleba.) To jsme samozřejmě zažili nedávno. Těch kovaných komunistů ,kteří neměli nejmenší problém změnit vyznání a stát se za týden - řečeno slovy básníka – pohůnky vrahů z wallstreetu. Celým společenským spektrem. Takže, až tu převládnou islamisti , tak nejdříve se vypořádají s těmi, co přeběhli. To bude usekaných hlav. Nás může jen těšit , že je nebudou upalovat. My jsme odpadlíky a takzvané kacíře upalovali. Viz krásný příklad- Jan Hus. Prý tak dopadlo na statisíce obyčejných lidí. Toho neekologického kouře. Zelení by mohli navrhnout  použit, k usmrcování,  ekologicky vyrobeného elektrického proudu.

Říci, že přijmeme jen křesťany, je přímo ďábelský plán na rozeštvání obyvatelstva snad celé planety. Na to mohl přijít snad jen naprosto sadisticky ujetej mozek. To v celém státě není jedinej psycholog, lépe psychiatr, který by vynálezce takového nápadu sebemíň usměrnil. Nebo se ani o to nepokusili, nebo by to bylo zcela marný? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…