Oldřich Fischer: Zvlčilí vodáci

15.08.2017 10:41

Jak jsme se dozvěděli z úředních zpráv, tak od nynějška budou všichni vodáci objevivší se na jakémkoliv toku pod policejním drobnohledem.

Oldřich Fischer: Zvlčilí vodáci
Foto: pixabay.com
Popisek: řeka, ilustrační foto

A z plejády příkazů a zákazů je to teprve začátek. Ty se v průběhu času rozkošatí v nepropustné houští. Vzhledem k velkému počtu vodních toků ve státě to nebude mít od počátku policie jednoduché. Na každém toku, který je jen trochu splavný, budou muset asi být kamery. Po sto metrech? Před, nebo po každé zatáčce? Jak se bude dodržovat, jestli vodní delikvent nepřejel plnou dopravní čáru v řece. Nedodržel povolenou rychlost. Místo dýchání do balonku policisty, budou asi na březích řek třeba po pěti stech metrech dýchací stanice, kde povinně každý vodák zastaví a půjde si dýchnout. Před vyplutím se ověří tik jeho rohovky. Pak se nebude moci vymlouvat, že pádlo měla v ruce „ osoba jemu blízská“.

V případě, že vodák nadýchá, tak se vysunou klepeta, a vodák bude do příjezdu policie znehybněn. Každá kanoe bude mít povinně hasičák, jako náklad´ák. Kajaky, které jsou rychlejší než kanoe, budou muset být vybaveny kromě bezpečnostních pásů zároveň nafukovacími záchrannými vaky. Aby se zamezilo i tajnému kouření za jízdy, budou muset nejen kajaky, ale i kanoe provádět každých třista metrů Eskymácký obrat. Jak to bude s mobilními telefony? Budou se při vyplutí odebírat a vracet až při skončení etapy?

Všechny břehy budou, nebo jsou? soukromé. Přistání u břehu jenom za poplatek. Jako to čeká naše dálnice. Povinná odpočívadla mají být soukromá. Podle ministra Toka. Cena za povinné zastavení bude nekonečná. Tak i vodáci budou raději jezdit pouze nonstop. Když budou všechny břehy soukromé, potom proti proudu se bude vyplácet lodě táhnout tak, jako to vidíme na obraze pana Rjepina – Burlaci na Volze. Těm co privatisovali budou tahat lodě ti, co neprivatisovali. Bude povinné multi-kulti oblečení? Když na voleji nějaký háček odloží pádlo a začne pískat na flétničku, tak díky vesmírným satelitům a i dronům žádný takový provozovatel hudby neunikne OSA . Okamžitě bude finančně zpoplatněn. I kdyby ho měl stáhnout z kůže exekutor.

Sportu zdar! Zdar! Zmar!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…