Oldřich Rambousek: Delegáti sjezdu dali volbou zrádného Filipa zelenou úplné likvidaci. Skálo, zakroč!

22.04.2018 9:21

X. sjezd KSČM. Skuteční komunisté už sotva dýchají a delegáti tohoto sjezdu volbou zrádného Filipa dali zelenou k jejich úplné likvidaci. Skálo, zakroč!

Oldřich Rambousek: Delegáti sjezdu dali volbou zrádného Filipa zelenou úplné likvidaci. Skálo, zakroč!
Foto: Vít Hassan
Popisek: Sjezd KSČM v Nymburku

Možná ani nemá smysl se k sjezdu levicové špíny vůbec vyjadřovat. Říkám si sám sobě, abych držel hubu, ale nitro se bouří. Mé přesvědčení se bouří! Vyzývám proto skutečné komunisty k opuštění oportunistické a zrádcovské partaje s názvem KSČM, která se pachtuje s ideologickým nepřítelem, s nepřítelem národa a dělnické třídy.

Zaznamenal jsem výroky delegátů, že ÚV a Filip svou politikou stranu zachraňuje. Opravdu šlechetnost sama a hloupost delegátů. Údajně prý Babiš nemůže udělat takovou škodu. To si vážně myslíte? Kdo Vám takové nesmysly nakukal? Je pravda, že ÚV a Filip jsou zachránci - to je nesporné! Zachraňují si svá teplá místečka ve vedení strany a v poslanecké sněmovně. No a vy, moulové z členské základny, jim věříte a jako blbci na ně v příspěvcích platíte, přičemž ideologická podstata komunistického hnutí je takřka v hajzlu. To jste už tak tupí, že ani tohle nevidíte? Vždyť vám lžou do ksichtu a krom voleb si na vás, řadové členy, ani nevzpomenou. Jste jen stádo ovcí! A jestli jste na svou volbu ještě hrdí, tak je to smutné. Plně se zde ve své tvrdé realitě projevila úplná absence ideologického stranického vzdělávání.

Svým způsobem jsem zděšen z úrovně delegátů. Podle mých informací byl na sjezdu za Trutnovsko jistý pan Tylš, o kterém vím své. Levičák a k tomu ideologicky prázdný a neznalý. Jestli takoví delegáti sjezdu měli převahu, tak se výsledku vůbec nedivím. Nebudu tu však soudit úroveň delegátů, protože to je odpovědnost základních organizací a okresních a krajských konferencí. Je však vidět, kam až klesla úroveň členské základny pod vedením předsedy strany Filipa.

Za tento sjezd se, soudruzi levičáci, styďte. Pošlapali jste odkaz Karla Marxe a zneuctili Komunistický manifest. Vy nemáte právo zpívat Internacinálu. Vy ignorujete závěry Kominterny! Vy nemáte právo říkat - čest práci! Vaším heslem je - čest zrádci a kolaboranti!

Doufám jen, že soudruh Skála v sobě najde čest a odvahu postavit se zrádcům a dá impuls k oddělení komunistického jádra od zdegenerovaného šmejdu. Je nejvyšší čas rozbít KSČM a jít svou cestou - tou komunistickou. Samozřejmě bez Filipa, Kováčika, Dolejše, Markové a dalších zrádců. Myslím, soudruhu Skálo, že víte o tom, že vaše podpora neustále roste! Zakročte, dokud je čas, protože na základě výsledků tohoto zmanipulovaného sjezdu hodlá hodně straníků ze strany odejít a řada sympatizantů se odklání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…