Oldřich Rambousek: Drazí soudci a poslanci – zvyšte si své platy – milujeme vás

08.02.2015 7:33

Ano, velevážení soudci a poslanci či senátoři – my vás milujeme. Jste doslova a do písmene nepostradatelní a vaše práce je natolik kvalitní a důležitá, že nebýt vás a malých brambor, tak by prasata museli žrát jen ty velké brambory.

Oldřich Rambousek: Drazí soudci a poslanci – zvyšte si své platy – milujeme vás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Ano, my vás milujeme. Dá se říci, že asi tak, jako koza nůž. Jste výkvětem společnosti a ve spojení s organizovaným zločinem, nebo různými mafiemi působíte čistě jako lilie. Jste natolik šetrní, že šetříte peněženky daňových poplatníků tím, že na bokovkách pro různé šíbry si vyděláte to, co vám chybí, abyste si mohli koupit ke chlebu i máslo. Jste vzorem pro celou společnost v rychlosti vaší práce, kdy prostého občana dokážete odsoudit do týdne, ale domáhá-li se prostý občan práva skrze soudy na příslušnících vládnoucí třídy, tak soudní pře trvají i mnoho let. Jste otevření spolupráci s exekutory, kde berete lidem jejich byty a domy. Hlavně starým lidem, kteří díky svému stáří a senilitě naletěli na líbivé kecy různým úvěrovým společnostem. Jste natolik soucitní, že ceník vašich služeb je nastaven tak, aby se chudý člověk svých práv domoci nemohl, ale nestydíte se nechat platit z daní těch chudých lidí. Jste borci největší, co dbají na to, aby vrahové, korupčníci a největší zloději měli svá práva, ale mnohdy se nikdo ani nezeptá na práva postižených a obětí trestných činů. Jste ušlechtilí a bráníte rasové diskriminaci. Když cikán řekne – bílá svině chcípni, tak je to přestupek nebo porušování občanského soužití. Když naopak bílý řekne – černá svině, tak jde o trestný čin s rasovým podtextem.

Co se týče poslanců a senátorů, tak ti jsou ještě lepší. Ti jsou prostě nepostradatelní. Oni totiž pro soudce vytváří legislativu, která je šitá na míru vládnoucí elitě, čehož ona elita hojně využívá k vládnutí společnosti a k legitimizaci podvodů a lží, jež v konečném důsledku zaplatí daňový poplatník.

Samozřejmě, že zákon, právo a pořádek jsou nutností pro každou společnost a musí být rovnoměrně společensky rozloženy a vyžadovány. Toto v ČR platí pouze pro někoho a dá se s jistotou říci, že situace je taková, jako např. u pracovních předpisů. Podle nich se mnohdy nedá vlastně pracovat, ale dělníci jsou podle nich s pompou trestáni. Soudci si de facto sami pro sebe vytvořili stát ve státě a stali se součástí státo-mafiánských struktur, skrze které jsou přímými podílníky na ožebračování lidí! Výpočet jejich mezd, na které pracujeme my všichni, je ukázkou bezbřehé arogance a bezcharakternosti těchto lidí, schovávajících se za nedemokratický silový otrokářský systém.

Proto páni soudci, ale i páni poslanci – přidejte si ještě více. Třeba si platy zvyšte o 50.000 Kč. Snad to pak lidi už konečně probere a řeknou si, že tak přeplacené úředníky nepotřebuje a poženou vás klacky!!

S úctou taky blbec, jenž platí daně na vaši nenažranost. Mám Vás opravdu rád.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.