Oldřich Rambousek: Klacky, vidle, hole, lopaty do ruky a jdem na ty prasata na úřad vlády

26.02.2013 18:24

Čech je vychcaný tvor a z jeho tradičního pojetí života je zřejmé, že bude čekat, jak se situace vyvine, aby z toho něco málo mohl vyrazit.Jenže ouha-nyní je tvrdě vychcáváno s Čechy, jen si to mnozí neuvědomují.

Oldřich Rambousek: Klacky, vidle, hole, lopaty do ruky a jdem na ty prasata na úřad vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

Nečas-ten šílený schizofrenik ruku v ruce s věrným druhem Kalouskem z Čechů udělali obyčejné kurvy, jež se musí podbízet a lézt kdekomu do řiti.Mullerová-ta kecavá dáma ztratila také soudnost, když matky samoživitelky nedostaly dávky nebo mateřskou. Údajně má úřad na výplatu dávek 30 dnů. To je dobré ne??? Pokud Vám to vážení nestačí, můžete si v marketu zakoupit pumpičku a foukat si do prdele, aby jste neměli hlad a děti raději přifoukněte také, aby nevypadaly jako podvyživené. Mohla by Vám je sociálka odebrat.Drábek-ten asociál a mesiáš v jedné osobě neléčí, ale uzdravuje invalidy zákonem a navíc dbá na na psychické zdraví invalidů aby se nezbláznili z té hromady peněz které pobírají tak jim je raději snižuje. Heger zvaný Mengele dle internetových diskusí zkvalitňuje lékařskou péči, která bude jen pro bohaté a chudí budou umírat doma či na ulicích, ale stát dozajista ušetří.Nad vším tím bdí oko ministerstva spravedlnosi nebo snad nespravedlnosti! Vyberte si sami. Zákony jsou totiž tvořeny tak, aby se prostý občan svých práv nemohl dovolat a pro jistotu jsou právní služby zpoplatněny tak, aby chudák na ně neměl a tudíž musí držet hubu. Školství-ta instituce pro tvorbu základů života slouží na vymývání mozků od útlého věku a výchovu budoucích nezaměstnaných. Určitě dle zásad a vizí Komenského. Hrábě Schwarzenschláfen vyjednává naši integraci do struktur EU ve smyslu asimilace Čechů a likvidace národa jako takového.Už mě to sakra nebaví-stále dokola opakovat známá fakta. Cožpak to lidi nevidíte??? Vy ani neslyšíte??? Nebo se tak moc bojíte??? Chápu Váš strach a jsou chvíle kdy jej i já pociťuji, ale to pouze ve chvílích osamocenosti.

Postaví li se však na odpor dav, tak získáváte jakýsi dar anonymity. Tedy lze s jistotou říci, že řešení se nabízí.Čekat na to, že se něco samo od sebe změní je marné čekání. Pouze hmatatelné činy vedou ke změnám a úspěchu. Masové protesty a demonstrace-to je řešení. Tam lze získat jedinečný pocit toho, že dělám cosi užitečného a snažím se změnit stávající běh života k lepšímu a přitom je člověk pouze součástí davu ve kterém je více méně anonymní. V zaměstnání nebo ve fabrice toto udělat nejde, ale v ulicích ano. Zkuste třeba v práci kde nejsou odbory promluvit před vedením o tom, že je založíte. Buďte si jisti, že ve většině případů následující den již nebudete zaměstnáni. To se však na ulici nemůže stát. Měli bychom vyrazit co nejdříve. Podívejte na Bulhary, Albánce a další. Vlády jdou do hajzlu. Přesně tam kam patří. My máme o důvod více, neb Nečas se projevil jako vlastizrádce, který plive na naše otce a dědy kteří obětovali své životy v boji proti Němcům a jejich genocidě páchané na lidech. Není slastnější představy jak plivnout do ksichtu Nečasovi a rozmlátit mu ty jeho buzerantské brejličky. Plivnout Mullerové do ksichtu za to, že z matek našich dětí dělá žebračky a lůzu. Nakopat Kalouska do koulí za devastaci české ekonomiky a ožebračování obyvatelstva. Hegera a Drábka chytit a natahovat na skřipci, mučit a mrzačit-stejně jako to dělají oni sami lidem nemocným a invalidním. Cožpak si to musíme nechat stále líbit? Tu buzeraci a šikanu retardovaných politiků! Nemusíme. Navíc nejsme přeci o nic horší než Albánci nebo Bulhaři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…