Oldřich Rambousek: Mladý Klaus byl vyloučen z ODS a věřím, že to není ostuda

18.03.2019 21:35

Samozřejmě se nyní vynoří spousta zaručených informací, proč byl mladý Klaus z ODS vyloučen. Mnozí členové ODS, kterým Klaus nebyl zrovna po chuti a především je intelektuálně, ale i lidsky zastiňoval, budou šířit pomluvy, lži nebo konspirace. Je však velmi dobře, že se opět ODS takzvaně odkopala a ukázala občanům, co je to vlastně za lžipartaj, ohánějící se demokracií, právem a spravedlností, které jí jsou skutečně doslova cizí a nikdy tomu nebylo jinak. Snad se lidem rozsvítí a vzpomenou si na léta minulá a na to, kam až ODS tuto zemi dostala.

Oldřich Rambousek: Mladý Klaus byl vyloučen z ODS a věřím, že to není ostuda
Foto: screen: ČT24
Popisek: Václav Klaus mladší při svém vystoupení v Poslanecké sněmovně

Víte, vážení, lidská paměť je poněkud krátká a děravá a ješitnost a nenažranost některých politiků do nebe volající. S největší pravděpodobností se těmto faktorům mladý Klaus odmítal podvolit, což z něj v rámci strany udělalo samotného vojáka v poli. Důležitý na tom všem je fakt, že Klaus se nezaprodal a neztratil svoji čest. Ono to v politických stranách chodí tak, že kdo nečůrá s námi, čůrá proti nám! S tím mám osobní zkušenost a také z těchto důvodů nemohu vystát předsedu KSČM Filipa a další vrcholné představitele KSČM. Bohužel členská základna v KSČM jaksi ještě nepochopila, kdo jim to šéfuje.

Vraťme se však ke Klausovi mladšímu. Tento člověk a politik je natolik vzdělaný a chytrý, že na něj jakýsi Fiala, Stanjura, Benda, Němcová či Udženija nemají ani omylem. Oni nejsou hodni ani toho, aby mohli stát v trusu jeho koně, natož s ním polemizovat. Je jisto, že Klaus mladší je úplně jiný než jeho otec. On jde přímo k lidem a umí je oslovit, což Klaus starší neuměl. Velkým problémem ODS v současnosti jsou volby. Mladý Klaus doslova vymazává ze středu zájmu Fialu nebo Němcovou! To přeci nemohou tyto staré struktury strpět, a tak z moci vyšší funkce a politické dohody uvnitř strany za cash byl Klaus vyloučen.

Pane Klausi, nemáte čeho litovat. Stát při projevech nebo při fotografování či natáčení televizí vedle takových nul, jako je Fiala s Němcovou, opravdu žádná škoda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla