Oldřich Rambousek: Pražská kavárna a ubožáci na Facebooku si mohou opět do mistra kopnout

12.09.2019 21:35

Už delší čas vím o vážné nemoci Karla Gotta a je to ode mne možná sobecké, ale z úcty k jeho rodině jsem o jeho nemoci přímo a detailně nepsal. Dnes, když to řekl sám mistr a jeho rodina, mi už nic nebrání, ale detaily skutečně rozebírat nebudu. Je to čistě soukromá věc jeho rodiny a tu hodlám respektovat, neb nechci parazitovat na jeho neštěstí jako některé novinářské hyeny.

Oldřich Rambousek: Pražská kavárna a ubožáci na Facebooku si mohou opět do mistra kopnout
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zpěvák Karel Gott

Teprve nyní máte skutečnou možnost pochopit, proč jeho manželka působila a působí jako jeho štít. Nedělala nic špatného, snažila se ho chránit před vnějšími vlivy a hlavně - blbými lidmi. Mám-li říci na tuto věc svůj soukromý názor, tak si manželky Karla Gotta za její přístup vážím a oceňuji ho. Vím, že někteří lidé z novinářských kruhů jí měli za zlé, že se ke Karlovi nemohli dostat, ale z lidského hlediska je její postoj pochopitelný. Spíš tak nějak nepobírám, jak někdo může být tak tupý, že odmítá respektovat přání a soukromí rodiny. Udělat exkluzivní článek a ulovit senzaci je sice hezké a je to za peníze, ale lézt člověku doslova až do prd… je prostě nemorální.

Co je ještě více politováníhodné, je přístup samotné umělecké veřejnosti. Bohužel i z těchto kruhů zazněly invektivy na manželku mistra ve smyslu toho, že mistra moc hlídá a organizuje mu život. Jak z tohoto plyne, tak i někteří umělci jsou hloupí. Akutní leukémie je zákeřná choroba a zabíjí. Dokážete to pochopit? Dokážete pochopit, že člověk, který jí trpí, má dost starostí sám se sebou, a že trpí celá rodina?

Karel Gott potřebuje obyčejnou lidskou podporu a stejně tak jeho rodina!

Čistě v krátkosti si dovoluji vyzvat ty, kdož se v médiích vyjadřovali na adresu mistra Gotta, že zpíval o hovně, že tvořil sračky atp. Zavřete, prosím, na chvíli své huby a jděte třeba do hospody. Dejte mistrovi v jeho těžkém období alespoň pokoj.

Nemusel a nemusí mistr Karel Gott každému umělecky sedět, jeho tvorba se nemusí každému líbit, ale chovejme se, prosím, k němu a jeho rodině jako inteligentní lidé. Je doslova pod lidskou úroveň byť jen souhlasit s prudérností a doslova hnusem, které okolo sebe trousí příkladně pan Janda, Novotný nebo rádoby herec Mádl.

Závěrem tu na tomto místě přeji Karlu Gottovi za sebe i za všechny slušné lidi brzké uzdravení, a pokud to jen trochu půjde, tak tu s námi buď, Karle, až do stovky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…