Oldřich Rambousek: Rusové utíkají, odhazují své zbraně a na zadní části kalhot mají hnědý flek

22.02.2016 21:15

100 českých vojáků se může přemístit na hranici s Ruskem. Tito čeští bohatýři zaženou Ruského medvěda. Vždyť se podívejte – Rusové už teď mají vlastenecké bláto na hřišti. Jsou poděláni strachy z české armády.

Oldřich Rambousek: Rusové utíkají, odhazují své zbraně a na zadní části kalhot mají hnědý flek
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Tank

Na jednu stranu to člověku přijde zábavné, když ministr obrany Stropnický vypustí do éteru takovouto hlášku, ale na straně druhé je to k pláči. Dělá tím totiž ostudu celé České zemi v mezinárodním měřítku a zároveň plnohodnotně deklaruje naši hlubokou podřízenost zločinecké organizaci NATO a strukturám snažícím se zavést NWO. Lidé, kteří toto sledují, z tohoto povětšinou cítí zoufalost, strach a beznaděj. Jen blbci a zaprodanci tomuto tleskají.

Nejhorší na tom všem je, že se sama Česká republika nebo lépe řečeno vazal USA a Německa, přímo podílí na zvyšování mezinárodního napětí! NATO už dávno není obranným paktem, jak se s oblibou tvrdí, ale je čistě agresivním nástrojem imperialistické politiky západu a NWO. Kdo má alespoň trochu inteligence a je schopen orientovat se v mapách, tak se z nich dozví v kontextu s mezinárodní politikou to, že je zde očividná snaha totálně obklíčit Rusko. Ke stejnému účelu slouží i dohody TTP a TTIP v otázkách obchodní války a diktatury. Je poměrně smutné, že se Česká republika přímo účastní provokací a nátlaku na Rusko, které je v podstatě naším bratrským slovanským národem. Přitom z minulosti nedávné, ale i té podstatně dřívější víme, že západ a germánské národy nás vždy zrazovaly, ničily a utlačovaly. Dokonce i náš mateřský jazyk byl zakazován a snažili se nás poněmčit. Paměť národa je však krátká!

Ano – Rusko má zásadní problém. Putin se odmítá podvolit diktátu západu a NWO. Má také obrovský problém v tom, že je nesmírně bohaté na nerostné suroviny, po kterých západ tolik baží. Samozřejmě, když z těchto surovin západ nemůže těžit, tak v Rusku není demokracie. Pochopte však, že snahy o destabilizaci Ruska má na svědomí jen a jen touha po zisku. Kdyby Rusko leželo třeba v místech, kde je Keňa, Čad, Somálsko atp. tak by si ho nikdo ani nevšiml.

Nemyslím si pane Stropnický, že stovka Českých vojáků by hrála v případném střetu s Rusy nějakou roli. Vím však, že jste doslova a do písmene potvrdil naši hlubokou podřízenost a směřování České zahraniční politiky. V této oblasti se domnívám, že postupujete proti vůli národa a že zásadním způsobem poškozuje skutečné zájmy ČR. Dost možná je to nějaká komediantská úchylka neb na Slovensku se paní Vašáryová vyjádřila ve smyslu toho, že vlády musí jít proti vůli svého národa. Pro veřejnost by bylo zcela jistě zajímavé, kolik že vám za tuto špinavou roli platí? Proč to všechno děláte?

Já si plně uvědomuji, že  ČR potřebuje spojence, a že nežijeme v politickém ani ekonomickém vakuu, ale mít spojence za každou cenu? K tomu spojence s agresivním a imperialistickým pojetím politiky? Spojence, který je bezohledný a lidský život má pro něho cenu jen tak na oko? Tedy děkuji – nechci! V tomto smyslu dobře chápu, že pro politiku v ČR jsem nevhodným kandidátem a že budu umlčován, jak to je půjde. Blokace na Facebooku či cenzura na I DNES mě však nerozhodí. Devadesáti procentům politiků bych totiž musel zakroutit krkem, protože jdou proti lidem, proti národu. Nestydí se jej vědomě a veřejně okrádat! Zavádějí národ do společensky vypjaté situace s imigranty, kde tito jsou živeni z našich daní, ale Čeští bezdomovci umírají hlady a zimou. Vedou republiku na pokraj války svou falešnou politikou vůči Rusku, přitom Rusko se snaží chránit světový mír a to především proti USA. Osobně jsem zastáncem otevřené politiky, ale to do určité hranice, protože osud národa a lidí je mi přednější než špinavá politika. Chápu i to pane Stropnický, že politika je dá se říci hra, což vám jako herci jistě vyhovuje, ale každá hra má svá pravidla a má se hrát čestně. To vám jaksi nejde. Peníze a moc jsou pro vás – panáky- daleko přednější, než životy spoluobčanů. Takhle bych politiku dělat nemohl a ani bych nechtěl.

Ti, kteří zastávají vysoké posty v politice pro moc, ego a peníze patří ke zdi!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…