Oldřich Rambousek: Sodoma Gomora, velebnosti...

18.09.2017 21:21

...chce se mi bl**t! Opět s námi chtějí vyj***t, šmejdi jedni. Demokracie, říkáte? A mohu ji vidět?

Oldřich Rambousek: Sodoma Gomora, velebnosti...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič u volební urny, ilustrační foto

Čtete si volební programy politických stran a hnutí? Já jsem si s tím tu námahu dal, ale po pravdě řečeno, snad jsem to ani neměl dělat. Zkazil jsem si nejenom náladu, ale i celé dny. Ono to v podstatě nemá smysl číst, protože jde jen o snůšku šikovně zabalené lži. Jen se divím politikům, že s takovými sračkami mají vůbec odvahu vystupovat před národem. Divím se také těm občanům, kteří těm žvástům věří! A vskutku nejvíc se divím mladým lidem, o kterých mainstram tvrdí, že jsou chytřejší a vzdělanější než my, co jsme studovali za takzvané totality. I když - totality - jak pro koho. Totalita to byla hlavně pro ten šmejd, který nechtěl dělat, pro ty hajzly, kteří chtěli žít z práce druhých lidí, pro ty, kteří kradli a podváděli. A to je bohužel obraz dneška a politické reprezentace.

Jste už rozhodnutí, koho volit? Takové lidi už jsem slyšel a ty jejich přiblblé kecy - no k pos***. Prý dají hlasy těm, kteří zvýšili min. mzdu a platy. Ano - skutečně za svou práci máme v peněžence o pár korun víc, ale to platí pouze v den výplaty. Je to jen optický klam, vážení. Ve své podstatě nedošlo k žádnému navýšení kupní síly obyvatelstva, neb ihned následovalo zdražování, a to hlavně potravin. Došlo tedy jen k dorovnání mezd na hranici přežití z měsíce na měsíc. Není tam nic, z čehož se dá dále něco ušetřit. Proto navýšení minimální mzdy i přes onen humbuk kolem nikomu z vydírané dělnické třídy nepřináší kýžený profit. Je to jen dorovnání toho, co dělníkům už bylo dávno dlužno, a v žádném případě to není dorovnání dostatečné, a to vzhledem k životním nákladům. Zjednodušeně řečeno, a to snad všichni pochopí, když to takto řeknu - ten, kdo platí dělníkovi, pracujícímu na plný úvazek, minimální mzdu, ten je u mě zloděj a prase! No a když vám politici slibují další navýšení minimální mzdy, tak nevrťte šťastně ocáskem, protože to neznamená nic jiného než další zdražování. Takže nepočítejte, prosím, že z toho budete mít nějaký zisk a že se vám chudým bude žít lépe. Je to švindl a politici o chystaném zdražování moc dobře vědí, ale taktně o tom mlčí, neb je to nepopulární. Raději populisticky před volbami odklepnou zvýšení minimální mzdy od ledna, ale o pozadí zvýšení se kvůli obavám ze ztráty procent raději mlčí. Tak se nebojte - bohatnout nebudete, a to i přesto, že Kalousek by prý údajně chtěl, abyste bohatli. Kulový - třikrát vám to vezmou, a ještě z toho zaplatíte vyšší daně!

Myslíte si, že ve volbách jde o souboj levice, středu a pravice? Dnes už, vážení, ne! Jde jen o souboj o koryta a moc v našem protektorátu, řízeném z Bruselu. Ani u jedné politické strany nenajdete v programu ideologický kontext. Tento faktor byl z politického kolbiště vytlačen čistě zištnými zájmy z vašich peněz. Jedni z mála, kdož se tomuto svinstvu vymykají, je uskupení okolo Okamury, které má více komunistický program než KSČM, a pak nacionálně nebo chcete-li národovecky zaměřený Řád národa. Zde však existuje značné riziko, že tyto subjekty při nepřizpůsobení se Bruselem požadovanému postupu budou zlikvidovány, a to tak, jako kdysi hnutí Úsvit nebo ještě dříve republikáni.

Velmi mě mrzí, že KSČM se tak málo staví na stranu dělnické třídy a potřebných, a ještě více mě mrzí, že netrvá na ideologické podstatě marxismu, která je dělnické třídě nejbližší a je také zárukou jejího kvalitního a rovnoprávného života bez vykořisťování. Domnívám se, že kdyby takto postupně začala činit, tak by se mohla stát lídrem politické scény. Bohužel se však zatím nenašel ten, kdo by Filipa kopnul do pr*** i s celým jeho lobby v ÚV a převzal vedení strany s cílem obnovy základů komunistické politiky a změnou politického systému souběžně se změnou společenského řádu ve smyslu demokratické duality, kde vedle sebe v ekonomice fungují kapitalismus a socialismus ve zcela vyváženém stavu pod vedením dělnické třídy, jejímiž ústy je komunistická strana. Demokratická dualita systému znamená jít cestou ČÍNY - tedy čínský model, modifikovaný na naše prostředí a kulturu. Že to dobře funguje, nemusím říkat. Čína je světovým ekonomickým tygrem. A my? Vždyť nemusíme být vycucávanou prasnicí. I my se můžeme vydat cestou, stát se tygrem. Myslíte, že to nejde? Ale jde - jen musíme chtít. My - stejně jako Čína jsme surovinově závislou zemí, ale v tom to není. My jsme si především zvolili špatné spojence a s nimi špatnou cestu a vše to začíná špatnými politiky a naším vlastním nezájmem.

Možná vám pomůže toto. Až dostanete volební lístky, tak preventivně hoďte do hajzlu lístky ODS, TOP, Stan, lidovců a jim podobných ihned, aby vás nenapadlo náhodou tyto parchanty zase volit. No a když volby neotočí kormidlem dějin, tak hurá do ulic. Vezměte cokoliv. Klacky, vidle, hole, lopaty, štětky od záchodu atp. a hurá na ten dobytek. Pak teprve ti hajzlové poznají, co znamená demokracie. Teprve pak bude demokracie vidět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla