Oldřich Rambousek: To se to Blairovi přiznává, když dobře ví, že jej nikdo nikdy nepotrestá

27.10.2015 10:15

Světlo světa spatřilo takové podivné polopřiznání pana Blaira, ale bohužel pro něho-většina lidí už dobře ví, kde byla pravda. On však nebyl sám, kdož si potřísnil ruce krví a v ústech měli více lži než pravdu.

Oldřich Rambousek: To se to Blairovi přiznává, když dobře ví, že jej nikdo nikdy nepotrestá
Foto: tonyblairoffice.org/
Popisek: Tony Blair

Mnozí Češi jako tupá hovádka fandili USA a spojencům ve válce a vraždění v Iráku. Politici si už ani při lezení Američanům do zadku nepotírali své duté hlavy olejem, ale lezli tam doslova nasucho. Vzpomeňte si na Standu Grosse pro něhož byl prolhaný Blair vzorem, vzpomeňte na Ciryla Svobodu jak tvrdě hájil postupy masového vraha Bushe a krvavé Madly. Totéž dělal Schwarzenberg a mnozí další. Jenže při důkladném pohledu na počátek to byl Václav Havel, kdož byl u zrodu naší řiťolezní politiky a byl to on se svými kumpány, kdož z občanů Československa udělal lidi druhé kategorie. Byl to on se svými kumpány, kdož úplně otevřel dveře mafiánskému kapitalismu, za což naši dělníci trpí, jsou okrádáni a zaměstnavatelé s nimi jednají jako s dobytkem.

Blairova jakási přiznání jsou úplně k ničemu, protože povražděným lidem to život nevrátí, zničenou a rozvrácenou zemi to neobnoví. Tímto způsobem byl zničen Irák, Libye, Afghánistán, Sýrie a další země. Nelze se pak divit, že jsou muslimové doslova nasraní a chtějí se pomstít. Udělali bychom to samé být v jejich situaci. Blair, Bush, Madla,Sarkozy, Svoboda,a další schvalovatelé imperialistické politiky USA by měli dostat elektrické křeslo. Samozřejmě do tohoto výčtu patří i Obama, který si s výše uvedenými hovádky nezadá.

Pricip globalizace je dnes masově používán dle dikce NWO a tyto dvě veličiny jsou hlaním původcem masového vraždění a válek. Jenže vše řídí lidé, kteří nejsou moc vidět. Jde o Rockelfellery, Rotschildy, Sorose, Schwarzenberga a další, jež patří k vyvoleným v židozednářské loži. Tam nemá běžný smrtelník, ale ani tisk žádný přístup. Již v minulosti jsem psal, že za tím vším zlem se táhne židovská stopa, jež se skrze globalizaci a NWO snaží ovládnout svět. Mnozí mi pro můj názor nadávali, ale pomalu se vše dostává na povrch, což je mi značně líto, protože na to především doplácejí poctiví lidé. Velmi dobře toto vše popisuje i Tomio Okamura, ale bohužel-lidi to nechtějí vidět a nebo si nechtějí připustit, že je svět takto zvrácený! Bohužel je!

Pro mě osobně si Blair může plácat co chce. Je to stejně úplně k ničemu a nic to neřeší. Totéž platí i pro ostatní politické rádoby elity a to jak ve světě, tak unás. Dnes za to Evropa platí uprchlickou krizí, ale vězte-bude hůř-mnohem hůř. Já jsem připraven a ač jsem invalida, tak jsem připraven chopit se zbraně a bránit svou vlast, svou rodinu. Takto bychom se měli připravit všichni, protože cílovým produktem současného dění je vyvolání války v Evropě. To hlavně proto, abychom pak opět nečuměli jako telátka a neříkali-MY TO NEVĚDĚLI-NIKDO NÁM NIC NEŘEKL. Politici nám nepomohou a armádu máme pro kočku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …