P. C. Roberts: Trump vlezl do pasti, nastražené establishmentem

27.07.2020 7:33

Michael Horowitz, generální inspektor amerického ministerstva spravedlnosti, pokračuje ve svém útoku na prezidenta Trumpa, který tohoto zrádce zcela nepohopitelně ponechává stále v úřadu.

P. C. Roberts: Trump vlezl do pasti, nastražené establishmentem
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezident USA Donald Trump

Horowitz je operativcem Demokratické stany, který s dopomocí aféry Russiagate kývl před časem demokratům na jejich snahu zbavit zemi prezidenta Trumpa s pomocí vymyšlené aféry Russiagate. A web the Hill se k hnutí svrhnout Trumpa a „bílou Ameriku“ nyní pohotově přidává: thehill. (ZDE)

Nyní tento Horowitz, zodpovědný za pokus svrhnout prezidenta z úřadu, vyšetřuje údajné použití síly pracovníky federálního vymáhání práva proti „protestujícím“ ve městech Portland a Washington.

Anketa

Chcete, aby Česká republika ratifikovala Istanbulskou úmluvu?

2%
98%
hlasovalo: 30529 lidí

Řečeno jinak: jestliže místní demokratické vlády ODMÍTNOU použití policejní moci státu a místních vlád při ochraně majetku a životu lidí ze strany vzbouřenců a rabujících živlů, označovaných presstitutkami jako „pokojní protestující“, takže na místo je nutno povolat federální policii, obrátí to mediální presstituky na „Trumpovo nepřiměřené použití síly.“

Jak jsem psal už před lety: Trump Washingtonu nerozumí a obklopil se vládou, která je vůči němu a vůči Americe v opozici. Kterýmžto způsobem se ve své vládě nechal uvěznit.

Je třeba porozumět tomu, že oficiální postoj vládnoucího establishmentu je ten, že bílá Amerika je zlo, které musí být svrženo. A nazíráno z tohoto hlediska to, co je klamavě označováno jako „mírové protesty“, jsou ve skutečnosti revoluční činy, jejichž smyslem a cílem je ponechat bílé Američany a jejich majetek před násílím nechráněn.

Jestliže pak Trump vystoupil, aby bránil to, co stát a místní demokraté bránit odmítli, měl už establishment připravené své mediální děvky, které prezidenta označily za zlo, stavějící se do cesty revoluci nazývané „mírový protest“. Nu a Trump tam sedí a v těchto dnech dává své vládě svolení k tomu, aby ho vyšetřovala.

Nadmíru důvěřiví Američané se musí už jednou probudit a porozumět tomu, že Trump má své nominanty, čili lidi, které on sám jmenoval, na ministerstvu spravedlnosti a na ministerstvu vnitřní bezpečnosti, kteří ho nyní vyšetřují ve věci dodržování zákona a pořádku v USA. Že on sám jmenoval generálního prokurátora a ředitele vnitřní bezpečnosti, kteří z uřadu dosud nevyhodili ty zpravodajce, kteří nyní ohlásili , že budou Trumpa vyšetřovat v záležitosti zachování práva a pořádku ve Spojených státech.

Není už zkrátka naděje pro Ameriku.

(přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…