Pavel Kopecký: Utajená zpráva německé rozvědky - šest miliónů imigrantů před branami. Nejzaostalejší a nejnásilnější kultura přichází

28.02.2017 15:14

To, že Evropu navzdory optimistickým předpovědím o uklidňující se situaci, jimiž nás zásobují média hlavního proudu, čekají krušné časy, je jasné stále většímu počtu obyvatel starého kontinentu. Minulý týden byla slova o tom, že to nejhorší má Evropa ještě před sebou, potvrzena i z míst nejpovolanějších. Tedy z tajných služeb, které mají na celém gigantickém experimentu svůj nezanedbatelný podíl.

Pavel Kopecký: Utajená zpráva německé rozvědky - šest miliónů imigrantů před branami. Nejzaostalejší a nejnásilnější kultura přichází
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Rvačky afrických migrantů ve Švédku jsou na denním pořádku

PAVEL KOPECKÝ tlumočí utajovanou zprávu německých tajných služeb, kterou „odtajnil“ deník Bild (a u nás se o ní mlčí), a připomíná poselství britského spisovatele, jenž varuje před zničením starého kontinentu.

Zpráva německé rozvědky byla získána deníkem Bild, který z ní ocitoval některé pasáže. Mimo jiné se v ní uvádí, že existuje nejméně 5,95 miliónu migrantů v zemích kolem Středozemního moře, kteří se snaží dostat do Evropy. Jen v samotném Turecku jsou připraveni podle zprávy na cestu do Evropy tři milióny lidí.

V Libyi je to 1,2 miliónu migrantů, připravených k cestě přes Itálii - a další k nim stále přibývají. Zejména ze střední části Afriky, z Mali a Nigeru. I když nejvíce migrantů přichází stále do Libye a odtud pokračuje do Itálie, v poslední době se stává stále oblíbenější cesta přes Alžírsko do Maroka a potom přechod do Španělska, kde se otevřela možnost s použitím hrubé davové síly překonat bezpečnostní bariéry.

K podobným číslům dochází i evropská pohraniční agentura Frontex. Ještě horší prognózu vypracovala Rakouská vojenská zpravodajská služba, která minulý týden uvedla, že do roku 2020 bude Evropa čelit přílivu až 15 miliónů imigrantů.

Pat Condell vidí problém v Bruselu

Tento týden potvrdil závěry uvedené v těchto zprávách i nový předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani, který informoval italská média, že pokud nebudou problémy lidí v Africe „uspokojivě“ vyřešeny, bude starý kontinent čelit miliónům Afričanů tlačících se do Evropy - a žádné hráze jim v tom podle něho nezabrání.

Britský spisovatel a publicista Pat Condell ve své před časem zveřejněné výzvě k obraně Evropy naopak vidí problém právě v bruselských elitách, které jsou za migrační krizi plně odpovědné. Evropská unie je podle něho základem chaosu v Evropě. Jde z jedné krize do druhé, přičemž je sama vytvořila a nemá demokratický mandát o nich rozhodovat. Už jí nestačí odstraňování volených vlád a rušení demokratických hlasování, když s jejich výsledky nesouhlasí.

Otevřela evropské hranice nejzaostalejší a nejnásilnější kultuře na celé planetě. Migranti podle něho přestali být uprchlíky ve chvíli, kdy se odmítli zaregistrovat a požádat o azyl v první bezpečné zemi, do které dorazili, jak stanoví zákon. Evropská unie ale odmítla uplatnit zákony a postupovat podle práva a odstranila podle Condella jakékoliv nástroje jednotlivých zemí účinně chránit své vnější hranice. Stručně řečeno udělala to proto, že to lidem umožňuje volně se pohybovat dopředu a tím povzbudila milióny dalších, kteří už jsou na cestě do Evropy.

Skutečně se Evropané zbláznili?

Nestranný pozorovatel z vesmíru by si podle něho mohl myslet, že se Evropané úplně zbláznili - ale to není pravda. My jsme se jenom vzdali demokracie a teď se vzdáváme naší bezpečnosti. Evropská unie mohla od začátku zastavit imigrační krizi, kdyby následovala úspěšný australský model, tj. vracení lodí zpět, a třídila mimo své území skutečné uprchlíky od domnělých. Ale to by bylo až moc rozumné. Místo toho se chová jako obvykle arogantně, a to tak, že zhoršila celou situaci porušováním zákonů. Čemuž nakonec nasadila korunu pozváním veškeré muslimské populace do Evropy.

Tato situace ovlivní nejen bezpečnost Evropy k horšímu, ale dramaticky to zvýší zisky kriminálníků, kteří obchodují s lidmi. Angela Merkelová chce, aby Německo zaplatilo za křivdy způsobené během druhé světové války tím, že spáchá sebevraždu. Její šílená pozvánka adresovaná muslimům ze třetího světa mimochodem znamená, že v Německu velmi rychle začal stoupat počet znásilnění.

Evropské věznice jsou už teď podle něho plné muslimů z třetího světa, kteří nevědí, jak se mají chovat v civilizované společnosti. To poslední, co potřebujeme, je dovést jich ještě více, protože kam se dostane muslim ze zemí třetího světa, tam se objeví znásilnění. To je jejich kultura. Tohle přesně dělá EU - porušuje zákony, aby sem dotáhla násilnickou a ženy znásilňující kulturu.

Slepá policie?

Policie se nechce o znásilněních příliš bavit, neboť nechce dát kritikům masové migrace pádné argumenty. Policisté nechtějí legitimizovat kritiky poukazující na porušování zákonů. Je zajímavé, že přesto všechno varují místní lidi, aby nenechali své děti pobíhat volně venku. Varují ženy, aby samy nechodily na nádraží, která jsou v blízkosti uprchlických center.

O těchto věcech se podle něho úmyslně nemluví, neboť by to mohlo být považováno za rasistické. „Snažíme se je pochopit a pořád pro ně vymýšlíme omluvy. A schováváme se za prázdnými slovy jako je inkluze a rozdílnost a tleskáme si za tenhle hloupý humanitarismus, zatímco Evropa se stává více a více nebezpečnou.“

Volný pohyb lidí také podle něho znamená volné šíření džihádu. „Musel byste být idiot nebo bruselský politik, abyste neviděl, co to přinese. Islámský stát tvrdí, že už má v Evropě tisíce bojovníků a mnoho dalších sem doráží každý den kvůli kriminální nedbalosti Evropské unie. Znamená to, že Evropa nemá vnější hranice.“

Zastavme je, dokud je čas

„Čeká nás vážné krveprolití a Evropská unie za to bude zcela odpovědná. Ale politici, kteří mají osobní ochranku, se nemusí strachovat, protože to nebudou oni, kdo budou vražděni. Jediným důvodem proč se tohle děje, je, že Evropská unie porušuje zákony. Když oni porušují zákony, proč bychom nemohli my? Proč si my všichni nezačneme dělat co chceme a brát si co chceme? Proč by vůbec měl někdo respektovat zákony, když zjevně nic neznamenají? Pokud nezastavíme všechny lodi, tak tahle nezákonná invaze nikdy neskončí. Je ale jasné, že EU nemá nejmenší snahu lodě zastavit.“

Podle něho bruselské elity chtějí, aby invaze migrantů dále pokračovala a všemi prostředky ji podporují. „Chtějí, aby záplava imigranty nadále pokračovala. Až dojde k tomu, že bude Evropa nucena navždy splynout s násilnickou zaostalou kulturou, která je nepřátelská vůči všemu, čemu my věříme.

Importují sem barbarismus. Importují sem válku. A bez nejmenšího studu nám demonstrují, že jim především nemůžeme důvěřovat, pokud jde o zajištění bezpečnosti v Evropě.“

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka