Pavel Opl: Bezpečnost a pořádek pro všechny? Zatím pouze fikce

14.09.2020 7:32

Slušní lidé jsou ponecháni napospas kriminalitě a zvůli nepřizpůsobivých osob.

Pavel Opl: Bezpečnost a pořádek pro všechny? Zatím pouze fikce
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Pocit bezpečí je pro člověka a jeho rodinu jedním ze základních atributů nezbytných pro spokojený život, naplněný poctivou prací, výchovou dětí, péčí o stárnoucí rodiče a pomocí pro potřebné a hendikepované spoluobčany.

Bezpečnost a veřejný pořádek jsou v Ústeckém kraji vážně ohroženy, situace se každým rokem rapidně zhoršuje a náprava od odpovědných osob je v nedohlednu.

Obrovská a stále se zvyšující kriminalita a porušování občanského soužití, zejména ze strany soustavně se zvyšujícího množství nepřizpůsobivých osob, ničí životy tisícům obyvatel a jejich rodinám. Veřejný pořádek je pro nepřizpůsobivé osoby zcela hanlivý pojem a mnoho veřejných ploch se stává díky nim divokými skládkami nebezpečného odpadu. Mezi mepřizpůsobivé osoby se řadí v Ústeckém kraji i mnozí cizinci.

Orgány kraje zcela rezignovaly na ochranu slušných lidí a nechaly je napospas kriminalitě a zvůli nepřizpůsobivých osob a některých cizinců. Obrovské finanční prostředky z krajského rozpočtu putují k všemožným politickým neziskovkám a začleňovacím agenturám, ale přínos pro slušné lidi je nulový.

Přitom z úrovně krajské samosprávy se toho na úseku bezpečnosti a veřejného pořádku dá udělat hodně. Tedy pokud se chce a pokud se to umí.

Já mám nejen chuť do práce, ale současně mám i veškeré odborné znalosti, abych vše potřebné v této problematice prosadil v orgánech kraje a ohlídal si jejich uvedení v reálný život ve prospěch nás všech. K tomu samozřejmě potřebuji silný mandát od Vás.

Podpořte, prosím, naše Hnutí Čistý a lepší sever v letošních krajských volbách a já Vám slibuji, že bezpečnost a pořádek bude skutečně pro všechny.

Pavel OPL
Policejní rada v.v.
Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia České republiky a Útvar pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie a vyšetřování
Kandidát č. 3 na kandidátce Hnutí Čistý a lepší sever - kandidátní listina č. 3

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…