Petice: Za dodržování světového míru, ukončení války na Ukrajině

14.08.2014 12:49

Petice Radě bezpečnosti OSN

Petice: Za dodržování světového míru, ukončení války na Ukrajině
Foto: tan
Popisek: Pád malajského letadla

My občané České republiky, zásadně nesouhlasíme s uměle vyvolanou válkou a vraždění nevinných dětí, seniorů a žen na Ukrajině. Protestujeme proti rozhodnutí členských států EU včetně České republiky, kteří podepsali sankce proti Rusku. Toto rozhodnutí je v přímém rozporu s mezinárodním paktem OSN o občanských a politických právech podepsaným v New Yorku dne 19.12.1966.

Neboť: Rusko svou aktivitou ani silou nevměšovalo do vnitropolitické situace Ukrajiny.

Dne 11. května se v Doněcké oblasti, navzdory nesouhlasu kyjevské vlády, uskutečnilo lidové referendum o tom, zda by region měl zůstat součástí Ukrajiny, anebo být samostatný. Přes 90 procent lidí se vyslovilo pro samostatnost. Hlasovalo se také v Luhanské oblasti. Proč, způsob a na jakém základě kyjevská vláda referendum neuznává a stejně tak i Západ je proti lidskosti .

Dne 24. května podepsali nově zvolení zástupci Luhanské lidové republiky a Doněcké lidové republiky dohodu o spojení a vytvoření státního útvaru "Nové Rusko". Dne 14. září 2014 by měly v oblasti Doněcké republiky proběhnout volby. Zamezování svobodné vůle obyvatel v této oblasti vměšováním se cizích států , kterých se lidovým referendem vyhlášené nové podmínky občanské a politické svobody netýká, je důsledek nastalé situace zabíjení a vraždění nevinných lidí, kteří pouze vyjádřili svůj osobní názor.

Protože je tento celosvětově uznávaný dokument OSN neustále porušován zejména vládou Spojených států amerických potažmo hrstky nejbohatších lidí planety zapojených v budování Nového světového řádu, žádáme všechny členské země OSN, které nechtějí ztratit svou identitu o neodkladné jednání o nápravě. Rovněž tak žádáme o podporu legitimně vzniklé Luhanské a Doněcké republiky s ukončením zabíjení nevinných lidí na Ukrajině.

Zamezí se tím i další válečný konflikt, který může vyvolat 3.světovou válku.

Na základě různých důkazů a poznámek zapojených vědců a pracovníků do Bilderbergového hnutí již víme, že mezi nástroje pro nastolení the New World Order a jeho cílů, včetně plošného snížení lidské populace, patří války i různé biologické zbraně jako je virus Ebola, AIDS a další.

Nenecháme se v manipulovat tam, kam chce svět dostat pár desítek elit Bilderberg group, toužících po moci a otrocích. Zastavte válku na Ukrajině.

Žádáme dodržování zabezpečení celoplošného míru na planetě.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty