Petr Hampl: Čas chránit děti nejen v Maďarsku

12.07.2021 7:37 | Glosa

Denní glosy Petra Hampla

Petr Hampl: Čas chránit děti nejen v Maďarsku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Předseda Společnosti psychosomatické medicíny Vladislav Chvála: “Řešili jsme nedávno například případ čtrnáctileté dívky, která se chce stát chlapcem. Hlavním důvodem je ale její asexualita, nikoliv příklon k mužskému pohlaví. Jak jsme zjistili z pohovorů, té dívce se prostě stýská stejně jako řadě dalších po době, kdy byla dítě a sexualita v jejím životě nehrála prakticky žádnou roli. Tak to máme všichni. Sexuální pud je sice krásný a hodně nám dává, ale na druhou stranu zase něco bere. A každému se asi občas zasteskne po době, kdy jsme byli děti, svět byl takzvaně kamarádštější a nezatížený sexuálními vztahy. A tahle dívka toužila v takovém světě zůstat napořád.”

Takové a podobné situace nejsou v dospívání vůbec vzácné. I tahle dívka si tím nejspíš projde a za pár let si bude svou ženskost užívat. Pokud se nedostanou do rukou “expertům” na změny pohlaví, kteří ji rozvrátí psychiku, pak to ní budou cpát hormony a nakonec přijde kastrace. To všechno za peníze daňových poplatníků. Funguje to jako každé jiné odvětví. Automobilky chtějí vyrábět stále více aut, farmaceutické firmy chtějí vyrábět stále více léků, pivovary chtějí vařit stále více piva. Tahle aliance neziskovek a firem chce ničit životy stále většímu počtu dětí. Je to jejich práce.

Je povinností státu před nimi děti chránit. Proto Chvála (jinak přesvědčený eurohujer) dává v této věci za pravdu Orbánovi.

Rozhovor se sexuologem Chválou ZDE

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka