Petr Hampl: O reformě České televize nemůže být řeči

01.05.2021 18:02 | Komentář

Glosa k hospodaření České televize

Petr Hampl: O reformě České televize nemůže být řeči
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Všichni asi mají představu, jak vypadá hospodaření v Jižní Africe, poté co tam moc převzaly kmenové gangy. Tak pro srovnání. Když tamní aerolinky udělaly ztrátu 200 milionů dolarů (něco přes 4 miliardy korun) a sám generální ředitel Khaya Ngqula udělal se svými přáteli kšefty za 4 miliony dolarů (nějakých 90 milionů korun), tak ten podnik prostě zavřeli.

Generální ředitel České televize Dvořák udělal sekyru podstatně větší, a zatím se zdá, že podstatně větší byly i kšefty, které dělal s firmami vlastními, firmami manželky a firmami hodně spřátelenými. O reformě České televize nemůže být řeči. Naši liberální demokraté dostávají hysterické záchvaty při samotném pomyšlení, že by mohla proběhnout kontrola hospodaření.

To abychom měli srovnání.

(zdroj: petrhampl.com)

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…