Petr Hampl: Pryč s fyzikálními zákony!

09.07.2021 15:33 | Komentář

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: Pryč s fyzikálními zákony!
Foto: Vít Hassan
Popisek: Na demonstraci za srbské Kosovo dorazil i sociolog Petr Hampl

Tak mi dnes jedna čtenářka napsala na facebook, že tajná globální elita nám brání využívat “volnou energii”. A lajky už jedou! Bude to nejpopulárnější poznámka dne. Přitom jsme všichni měli na základní školy fyziku a všichni jsme se učili zákon zachování energie. Ale kdo by si to ještě pamatoval!

Obávám že, protiočkovací hnutí prochází obvyklým cyklem radikalizace. Nejdříve se bojovalo proti konkrétní vakcíně, potom proti všem vakcínám, potom proti celé moderní medicíně a teď už běží vzpoura proti fyzikálním zákonům. Dav se navzájem ujišťuje v přesvědčení, že přírodní zákony neexistují – to se nám jen tajná židovská skupina snaží cosi namluvit, aby nás mohla ovládnout. Zní to heroicky, ale liberální demokraté už mají náskok. Ti už vědí několik let, že přírodní zákony jsou bělošskou šovinistickou rasistickou záležitostí.

Obě skupiny se budou vyvíjet stejným způsobem. Budou se radikalizovat, tím dojde k početnímu zmenšení, to napomůže další radikalizaci, bude se zostřovat společenská kontrola a represe vůči odpadlíkům…až zůstane směšná sekta. Mezitím na tom pár podvodníků vydělá a pár stárnoucích žen si vylepší sebevědomí, protože jim jejich podřízení budou lichotit, jak jsou úžasně sexy. Jenže liberální demokraté si tím cyklem projdou v luxusním prostředí vyfutrovaném spoustou stáních a korporátních peněz. To se týká i antiočkovacích biomatek z nóbl rodin. Chudým bojovníkům proti očkování zůstanou jen frustrace a v pár případech zničené životy.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…