Radek Rozvoral: Okamura prezidentem? Já říkám ano

13.05.2014 20:09

Včera jsem si přečetl článek, ve kterém jeden naštvaný novinář pomlouvá pana Okamuru a sděluje národu, že chce být prezidentem a proto dělá to, co dělá.

Radek Rozvoral: Okamura prezidentem? Já říkám ano
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dokonce mu prý cestičku na hrad zamete Andrej Babiš, který v té době už bude premiérem, jelikož si před tím vychutná Bohuslava Sobotku na kauze OKD, rozpadne se vláda a v předčasných volbách vyhraje ANO. Čas bude plynout, přijdou prezidentské volby a s podporou Babiše se pan Okamura stane prezidentem.

Tomu novináři tímto vzkazuji, že je nad slunce více než jasné, že jednou Tomio Okamura prezidentem republiky určitě bude a jsem o tom dokonce přesvědčen. Kdyby totiž nebyl dle mého názoru protizákonně vyškrtnut z minulých prezidentských voleb, tak už zcela jistě rok prezidentem byl. Umím si dokonce i představit pana Babiše na pozici ministerského předsedy, ale lepší varianta by určitě byla, kdyby v té době již fungoval námi prosazený politický systém, který odděluje zákonodárnou moc od moci výkonné a ve kterém si přímo volený a odvolatelný prezident jmenuje a řídí celou vládu. Ten systém, který nebude stát na křehkých koaličních dohodách řízených prostřednictvím oligarchů, ale na rozumné vůli celého národa, kterému se říká přímá demokracie.

Takže já říkám ano, Okamura prezidentem je zcela určitě výborný nápad a uvidíte, že nám všem potom bude o hodně lépe a bude to ten pravý rozbřesk v dálce neboli úsvit pro naši další budoucnost.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …