Robert Troška: Ať Českou televizi platí Soros a Lukačovič, alespoň bude jasné, čí zájmy ČT zastupuje

19.11.2018 14:11

Po shlédnutí dvou nedělních publicistických pořadů České televize 168 hodin a Newsroom se dá s klidem konstatovat, že Česká televize odhodila jakékoliv zábrany a již se ani svou údajnou objektivitu nesnaží předstírat.

Robert Troška: Ať Českou televizi platí Soros a Lukačovič, alespoň bude jasné, čí zájmy ČT zastupuje
Foto: Archiv Roberta Trošky
Popisek: Robert Troška

Mekka pravdy 168 hodin

Nejprve v pořadu 168 hodin redaktoři ČT kritizovali poslance SPD za jejich protiimigrační kritiku. Za zveřejnění několika fake news, jedna z nich měla spočívat v příspěvku na facebookovém statusu jednoho z poslanců SPD, který komentoval počet 58 miliónů migrantů pro Českou republiku ve studii EU.

Jenže i Česká televize v této reportáži nazývá tuto 8 let starou studii EU přesídlovací! O koho by se jednalo, s jakou kulturou a nejmenovaným náboženstvím, se dovtípí každý z nás.

Další fake news měla spočívat v informaci dalšího poslance SPD o nečinnosti EU ve vztahu k pedofilii a její možné toleranci, která by odbourala jednu z posledních překážek budoucí islamizace Evropy. Shlédnete-li dotyčnou agitku ČT, pak údiv redaktorů nad odpovědí poslance, že s islámem přichází legalizace pedofilních sňatků, fakt, že EU s tímto problémem nic nedělá a poukázáním na další fakt, že Mohamed sexuálně žil již s devítiletou Aišou, je nejen pravdou, která se v mainstreamu nesmí říkat, ale chybělo již jen upozornění na hlavní problém spočívající v následování Mohameda jeho minulými i současnými vyznavači islámu! Cokoliv Mohamed učinil, je hodné následování!

A kdo hodnotil dotyčné fake news a uváděl vše na pravou míru? Ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům pan Rozumek  a ředitel Sorosovy nadace Open Society fund v České republice pan Robert Basch. Ano, to jsou skutečně ti „nezávislí arbitři“ politických neziskovek s  ročními příjmy na výplatních páskách, které se obyčejným lidem ani nezdají.

Shrňme si poselství reportáže 168 hodin: Nemístná kritika islámu a imigrační politiky EU. Ta nejvíce České televizi a jejím ideologům vadí. Ne muslimská ghetta, skupinová znásilnění ze strany nově příchozích migrantů nebo migrantů z 2. A 3. generace (čísla v nebo Německu nebo Švédsku jsou dostatečně vypovídající), ženská obřízka, polévání kyselinou, atd.

Newsroom- podpora impéria miliardáře Lukačoviče

A pořad Newsroom? Hlavní slovo dostali novinář a režisér soukromé televizní stanice Seznamzprávy spadající pod Seznam, impéria miliardáře Lukačoviče. Jedná se o kauzu Babiše juniora a jeho výpovědi o únosu na Krym. V pořadu se řešila etika jednání, zda měli či neměli Babiše juniora informovat před rozhovorem, že ho natáčí skrytou kamerou. Co je ale pro diváka ČT vůbec nejskandálnější, že redaktoři soukromého média dostávají exkluzivní 11 minutový prostor, zdarma reklamní prostor pro jejich propagaci reportáže!

Takže za peníze nás občanů Česká televize zvyšuje sledovanost Seznamzprávy a tím zisky společnosti Seznam miliardáře Lukačoviče!

Podíváme-li se, jakou agendu prosazují SOROSovy neziskovky, Česká televize a Seznamzprávy, konkrétně propagaci homosexualismu (i v nových ČT seriálech jako je Redl, Četníci z Luhačovic aj.), reportáže podporující uzákonění sňatků homosexuálů nebo podporu genderu (Istanbulská úmluva) a imigrace z afroislámských kultur pod záminkou obrany lidských (doplním pokřivených) práv, ptám se, proč má každý z nás občanů platit  sedmimiliardovému kolosu jménem Česká televize koncesionářský poplatek ve výši 1620Kč ročně? Mám tu jeden praktický návrh:

Ať redaktory ČT a vůbec celou Českou televizi platí miliardáři Soros a Lukačovič, každý napůl, alespoň odpadne zbytečné přetvařování a bude jasné, čí zájmy ČT zastupuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla