Růžena Chrasteková: Vykrádání demokracie, ale i státní kasy. Hlavně v utajeném režimu

16.07.2022 19:48 | Komentář

Hrůzovláda Petra Fialy, vzniklá z vůle Rychetského, jako výsledek nerovné, podvodné politické soutěže, podvodem především voličů, čím dál, tím více přesvědčuje občany této země, že je vládou veskrze špatnou, nepracující. A pokud, tak rozhodně ne pro blaho a prosperitu občanů svých, nás všech.

Růžena Chrasteková: Vykrádání demokracie, ale i státní kasy. Hlavně v utajeném režimu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Fiala

 

Navzdory tomu, že sami sebe chválí do roztrhání těla i duše, že s arogancí sobě vlastní, chorým sebevědomím, prohlašují, jak vše, co dělají, dělají dobře, výsledky jejich konání, činění (prací to nazvat rozhodně nejde), jsou víc jak žalostné. Pro lidi, občany, především. Protože o jejich vlastní, osobní prosperitě a blahu nelze pochybovat. 

Anketa

Líbí se vám výstava zničené techniky Ozbrojených sil Ruské federace na pražské Letné?

4%
96%
hlasovalo: 25313 lidí

Petr Fiala a jeho skvadra neumětelů, nekompetentních a odborně neschopných, až hlupstvím se vyznačujících ministrů a ministryň (těch především, bohužel), buď nepochopili význam a poslání svých funkcí, anebo to ignorují záměrně a vládnutí zaměnili za diktát svých ideologických zvráceností. Neopoměli ani na prachzvláštní hospodaření, státní kasu si zrekvírovali jak dobyvačné vojsko.

Jak jinak si vysvětlit jejich jájinkovské hospodaření s penězi daňových poplatníků, kdy tyto prostředky, určené této zemi a občanům této země, rozdávají cizím (to už není pomoc v nouzi, ta je samozřejmá, to je politicky motivovaná výkrmna ve stylu all inclusive), půjčují (těch 75 miliard ČEZu je stupidní, těžko pochopitelná zvrácenost). To vše, jak u nich jinak, úplně nebo z velké části v režimu utajení. Odtajňuje se vše jenom v Bruseli, že ano.

Ty peníze ale, politologu marný, Petře Fialo a vaše hrůzovládo, patří lidem, občanům tohoto státu. Nejsou vašim výhradním majetkem, s mandátem řídit vládu jste nedostal k nim žádné vlastnické právo!

Zoufale marný, ale o to víc nabubřele arogantní, sebevědomý předseda vlády si to ale zcela zřejmě nemyslí a je až tak darebácky drzý, že ani řádně zvoleným poslancům Parlamentu nechce říct, odmítá sdělit, kolik a kam těch NAŠICH peněz jeho hrůzovláda posílá, rozdává.

V této hrůzovládě se, bohužel, stává už skoro zvykem, nešvarem přímo, že se víc a víc věcí, dění, koná v tom jejich oblíbeném „režimu utajení“. Oni, ta ničemná skvadra přímo, se snaží tajit i to, že nejenom že nepracuje ve prospěch občanů, oni těm občanům přímo škodí. Samozřejmě vlastním občanům, že ano. Protože například co se týče námi vyrobené elektrické energie, v námi, našimi předky postavených, tudíž našich elektrárnách, tak ta energie, dle vládnoucích politiků, musí zajistit prosperitu a být levná hlavně pro občany Německa a minoritním vlastníkům zajistit stabilní, nemravně vysoké, příjmy.

Zatímco nám, Čechům, Moravanům a Slezanům „vysolí“ takové ceny, že co nevidět budeme muset svítit loučemi a ohřívat se u ohniště, ti lépe situovaní u krbu.

To utajování jim natolik zalezlo pod kůži až, v myšlení převládá, že ho postupně, salámovou metodou cenzury (v rozporu s naší Ústavou), chtějí vnutit i nám všem. Jak? Jednoduše, myslet si ještě můžeme (zatím), co chceme, ale mluvit, psát, nějak veřejně sdělovat své názory bude už brzo pro nás samotné v tom režimu utajení a v podstatě „o ústa“, nebo-li o arest. Však vykuk z hnutí, preferující organizovaný zločin, korupci, drogy, prostituci atd., jak se postupně odkrývá v kauze Dozimetr, předseda hnutí STAN a ještě stále nepochopitelně (právě pro výše uvedené) ministr vnitra Vít Rakušan, už chystá na nás prostořeké, vlastní názory vyjadřující, komando zajišťující tu držhubnost a když budou zjištěni nedržící, budou řešeni. Onálepkují nás, od extremistů až po ruské šváby, bez jakékoliv souvislosti a hlavně logiky, důkazů, argumentů atd. A šup s námi na katr.

Takže tak to s námi chtějí pořešit, ať mají klid na své darebácké, gaunerské vládnutí, ať mohou dál jak v kyselině sírové rozpouštět naši pořád ještě, i když už křehkou, demokracii.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…