Slávek Popelka, Jan Sedláček: Proč je podporován islám

23.02.2019 7:33

Současné elity, tj. především majitelé globálních bank a korporací, usilují o absolutní moc nad světem. Jednotlivé státy s demokraticky volenými představiteli znamenají překážku v realizaci této snahy po světovládě.

Slávek Popelka, Jan Sedláček: Proč je podporován islám
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: ISIS

Zvláště v Evropě, kde jsou demokratické principy hluboce zakořeněny. Proto elity usilují o rozbití a zrušení národních států. A islám se jeví jako nejlepší prostředek k dosažení tohoto cíle. Islám, na rozdíl od jiných náboženství, není jen náboženstvím, neboť se důkladně zabývá sociální problematikou a organizací celé společnosti. A islámská společnost je neslučitelná s jinými společnostmi. Muslim nemůže být integrován do jiné společnosti, pokud chce zůstat muslimem. Muslimové požadují své modlitebny. To je právo každého náboženství. Ale muslimové se musí lišit svým oblečením, úpravou zevnějšku, stravováním, uspořádáním rodiny, hygienickými zvyklostmi a mnoha dalšími věcmi. Potom potřebují své školy, školky, obchody, restaurace, bazény, uspořádání volného času a další. Perspektivně pak svoji policii, zákony i vládu. Nemůže tomu být jinak, to by bylo v rozporu s Koránem. Takto lze rozbít stát zevnitř postupným rozbíjením jeho jednoty. A o to jde elitám, neboť mizející stát už nebude schopen konkurovat jejich moci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…