Sofie Chrtková: ČSSD si strhla masky

29.11.2014 16:16

V ČSSD mnoho občanů skládalo velké naděje na základě jejích slibů.

Sofie Chrtková: ČSSD si strhla masky
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Doufalo, že napraví Kalouskovo-Drábkovy asociální reformy, zavede zdanění cizích firem v Česku, zavede progresivní daně, sníží DPH zejména na potraviny a léky, zrovnoprávní zaměstnance vůči zaměstnavateli, nedopustí dalšímu rozkrádání státu církevními restitucemi, vytvoří lepší podmínky pro živnostníky a drobné podnikatele, což znamená i snížení nezaměstnanosti, nastaví podmínky zemědělcům tak, abychom byli potravinově soběstační, oddálí platnost paskvilu NOZ a přidá na důchodech důchodcům s nižším důchodem, než je 7 tis.Kč měsíčně, a to nikoli procentuelně, ale jednorázovým zvýšením důchodů. Těmito sliby se zabývat nebude, protože má vyšší cíle – sloužit oddaně politickým elitám USA a EU.

Po volbách, kdy je B.Sobotka premiérem a je konečně „ruka v rukávu“,  pokračuje uvědoměle ve šlépějích předchozí vlády i v asociální politice Drábka a Kalouska,  včetně  dotažení obřího tunelu – církevní restituce.  Nejen, že ČSSD sliby nesplnila, ale když se stal B.Sobotka premiérem, převlékla tiše kabáty. ČSSD občany tvrdě zradila po všech stránkách. Naprosté rozčarování pak přišlo, když B. Sobotka jako premiér se nezastal prezidenta před útoky médií, přešel mezinárodní skandál, kdy se házela vejce na prezidenta Zemana a další prezidenty, kteří  byli na pódiu při odhalování památeční desky k 17.listopadu a nevadí mu,jak nám dlouhodobě veřejnoprávní televize lže -  přeci si ji nemůže rozházet, když je konečně vzat na její milost.A jen poznámkou o neuvěřitelném pokrytectví a dvojím právním metru. Kdo si nepamatuje na „tykadélkovou aféru“ a odsouzení „lidového umělce“, který nesouhlasil s politiky a dovolil si je zesměšnit pouze namalovanými tykadélky. Tedy žádné vulgarity se nedopustil, jen vyjádřil naprosto nevině a slušně svůj osobní a občanský názor. Pořad ČT Pečený sněhulák, plný skutečných vulgarizmů proti prezidentovi i ostatní hrubě dehonestojucí a přímo pomlouvačné a cílené akce veřejnoprávní ČT proti hlavě státu, se nechávají bez povšimnutí. Sláva politickému pokrytectví a dvojímu právnímu metru.

Je těžko uvěřitelné, že by o akci proti prezidentovi B. Sobotka nevěděl nebo ji nepředpokládal –indicií bylo dost, zejména od tkzv. veřejnoprávní ČT-žumpy a jasno měli i občané. Nově se musíme smířit s faktem, že předseda vlády, a spolu s ním někteří poslanci  z ČSSD a ministr zahraničních věcí Zavorálek,  si oblékli mundúr sluhů, obsluhujících výtah do vysokých pater elitářské politiky USA  a EU – a sbohem Česko a občané, už jsem se konečně došplhal na prkna světových elit! Předseda vlády a ministr zahraničních věcí jsou ideálně kluzkými „úředníky“ pro plány USA  a EU a jistě vzorní hoši otce z Washingtonu, hodni poplácání po ramenou a podrbání  za ušima za skvělé výkony.

Zde je vynikající video, jak Evropa k bohatství přišla a proč se z Ruska stal "nepřítel č.1" http://aeronet.cz/news/mile-ceske-antizemanovske-ovce-vite-cemu-slouzite/

B.Sobotka odjel s předsedou PS Hamáčkem na slavnostní odkrytí Havlovy busty do USA, zatímco mu doma havloidi a s jimi ovládanou veřejnoprávní ČT, za podpory velvyslanectví USA a organizace NED, zorganizovali neslušný útok na prezidenta republiky, dokonce v dvojjazyčném provedení. A oficielní prohlášení z ČSSD, že se sice vejce po prezidentovi neházejí, ale za situaci si může prezident sám, je dokonale pokrytecká politická šaškárna, kdy se staví ČSSD  na stranu organizátorů-havloidů a zcela přehlíží vážnost situace, že se vměšuje USA do vnitřních záležitostí suverénního státu. Nikdo dnes neuvěří, že to byl „demokratický“ projev lidu.  Existují důkazy, existuje varování od D.McAdamse kupř. před organizací NED a varování jiných významných světových osobností i přímo z USA.

Občany bude zajímat, jak B.Sobotka, Zaorálek i předseda PS Hamáček naloží s faktem, žena demonstraci 17.11. se připravoval pokus o sesazení prezidenta, který trvá stále a přibírá na intenzitě. Občany bude zajímat, jak se postaví za vulgární chování ČT vůči prezidentovi, kdy vrcholem byl pořad Pečený sněhulák a účelové zesměšňování prezidenta.B.Sobotka měl být ve  výroční den 17.11.  na pódiu vedle prezidenta, jak by odpovídalo jeho funkci, výročí a mezinárodní návštěvě prezidentů několika zemí. Normálně uvažující občan ví, že odkrytí busty Havla v USA  byla záminka a této akce se mohl zúčastnit jiný významný havloid – třeba Schwarzenberg, který měl k Havlovi velmi blízko.

Prezident Zeman především brání rychlému uskutečnění plánů  USA a EU, kterým teče do bot a kdy se chystá otevřený vojenský konflikt na Ukrajině - vulgarizmy byly jen průhlednou zástěrkou k nastartování a odstranění prezidenta. Nikdo neuvěří, že si  nejel B. Sobotka do USA pro instrukce pod záminkou vzpomínkového aktu na Havla, možná  dostal rovnou příkaz mlčet k dehonestujícím akcím a demonstracím na odstranění prezidenta. Zeman je i překážkou k eventuelnímu rozmístění amerických základen v Česku a jiným plánům USA na našem území. Za Zemanem stojí mnoho občanů, kteří si uvědomují současnou nebezpečnou politickou situaci, kdy odstraněním Zemana by tato občanská síla byla umlčena, alespoň po nezbytně nutný čas, tedy kdy budeme obsazeni „přátelskými“ vojsky NATO a USA, kdy se z Česka stane, pokud dojde k válečnému konfliktu,  střelnice Evropy.

V těchto souvislostech nutně narazíme na otázku, jak a proč se ČSSD zbavila daleko schopnějších a možných soupeřů  B.Sobotky      a koho ze strany včas vypudila. Z tohoto pohledu je totiž jasnější mediální dehonestace a útoky na p.Paroubka i dr.Ratha, nyní  na prezidenta Zemana.

Dr.Rath byl velmi silnou osobností ČSSD, bylo nutné se ho zbavit a byl osobností, kdy mohl zničit politicky Kalouska, který se vedle  dr.Ratha  dehonestoval sám, dobrovolně a  rád, dokonce v přímých přenosech. Odstranění dr.Ratha z politické scény, ale zejména čísi pomsta musela být sladká, a to natolik, že  dr.Ratha pro tento čísi blahý pocit pomsty, nechali tvrdnout dva roky bezdůvodně ve vazbě.  A další skutečnost, na kterou se „zapomíná“. Když se schvaloval obří tunel „církevní restituce“, byl dr.Rath poslancem s nárokem hlasovat, ale v tom mu bylo zabráněno, aniž by se, již předseda strany B.Sobotka, postaral o umožnění dr. Rathovi hlasovat. ODS si narychlo sehnala již odsouzeného poslance a zákon o obřím tunelu, daru ohromných majetků a desítek miliard církvím bez náležitých podkladů, ohodnocení majetku a výčtu,  byl schválen o jeden hlas! Z občanského i morálního pohledu se jedná o neuvěřitelný podvod a k němu B.Sobotka ani necekl, ačkoli  následně sliboval pokrytecky občanům hory doly, když bylo po všem a dnes v této věci ztichl úplně.

ČSSD tak přišla o značnou část voličů, ale to B.Sobotku opravdu nijak netrápí. Když dosáhl na křeslo předsedy vlády, dosáhne jistě ještě dál, občan- neobčan.  Podobně je na tom  i Zaorálek, patřičně lidem obecným nazýván nejdříve Zvorálkem a později Zadolárkem, což je dle diskuzí občanů výstižnější. B. Sobotka dosáhl na premiérské křeslo a s úsměvem něco řídí a někam se řítí, nesen na trůně lotry po levici i lotry po pravici. (Nelze zapomenout,na záběr, kdy se setkal s madam Merkelovou, jak se skláněl hlouběji než musel, protože obličej měla  o hodně výše – to muselo mnoha jeho voličům, ale i nevoličům, zvednout žaludek.)

ČSSD nám převlékla kabáty, občany zradila a táhne s partou havloidů a jejich stran a hodila demokraticky zvoleného prezidenta  i občany přes palubu. A k Ježíšku  – a zase až po volbách –  si poslanci všech stran nadělí patřičné zvýšení platů a smyjí  si konečně úplně do čista, namalovanou masku sociálního cítění a politické solidarity s občany. Z MPSV ministryní ČSSD, bylo dáno na vědomí občanům, že se zmrazí zvýšení životního minima i dávky v hmotné nouzi, protože si „musí občané zvyknout pracovat“ – no není to jak přes kopírák od Drábka? Skutečně nezaměstnaných je cca  2 miliony (včetně neregistrovaných na úřadech práce), volných míst je cca něco kolem 30 tisíc. A ČSSD, stejně jako již další strany, občany nepotřebuje až do příštích voleb, pokud se jich dožijeme ve zdraví. Jistě, že i v této straně existují slušní lidé, ale ti by měli raději a zavčas vystoupit z ČSSD, aby nedopadli kupř. jako p. Paroubek nebo dr. Rath - a aby je občané nebrali přes kopírák občanského zhnusení. http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cechu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/

TOPka silně  ztrácí  a již se někde prošuškalo, že by se snad i s ČSSD spojili. No, zatím je to šuškanda, ale vzhledem k politické piruetě ČSSD a odvrácení se od voličů, ale i prezidenta, kdy je společně poslala do řiti a jede dále v nastavené politice předchozího Kalouskova politického asociálního gangu, je i toto možné, ale spíše se naoko nespojí, ale za občanskými zády budou pilně spolupracovat. Jako voličům nám to už může být jedno. Jak odepsaly občany ODS, TOPka, KDU-ČSL a ČSSD, občané odepisují politiky i strany pro ztrátu důvěry  a zradu. Ostatně, zdá se, že v odstranění schopných lidí z ČSSD se tak nějak TOPka spolu s ČSSD a za pomoci ODS vyřádila společně. Mnohé nám může napovědět i to, že Kalousek a B.Sobotka jsou v ČT nyní nejviditelnější politické superstar a v  mnohých názorech si  konečně neodporují, ale naopak – stále více „ladí“ na stejnou politickou notu. Fakt vzácná souhra vran, usedajících vedle sebe na stejnou lajnu.

Občané si zvolili za prezidenta Zemana, který se odmítá chovat jako loutka v cizích rukou, čímž jde jasně i proti „koloniálnímu úředníkovi“  B.Sobotkovi – tedy kazí plány  havloidům  a slouhům USA a EU všeho druhu, za což mu většina občanů tleská. Dokonce nechce válčit, ale naopak sjednocovat a obchodovat s celým světem!  Zeman je tvrdým oříškem a není ovladatelnou loutkou EU a USA.

Čím se prezident Zeman provinil? Tím, že nejedná jen v zájmu USA a EU, ani v zájmu havloidů, ale v zájmu  všech občanů Česka, ale     i občanů Evropy, která nechce válčit a je postižena naprosto hloupými sankcemi vůči Rusku pod rozkazem USA? Provinil se snad tím, že zvedl občanům sebevědomí a odmítá připustit, že jsme kolonií a chová se jako suverénní prezident suverénního státu, což  veřejnoprávní ČT hodnotí jako vážnou nemoc stařecké demence prezidenta?!  Provinil se tím, že se nenechá režírovat jak mediálními, tak politickými havloidními kašpary a ještě dokazuje, jak velcí to jsou kašpaři, přičemž je „chytá přímo na švestkách“? Havloidi nepříčetně zuří a Zeman kazí image B.Sobotkovi i ve Washingtonu, před nadřízenými. Je nabíledni, že B.Sobotkovi USA „pomohou“ s odstraněním překážky, kterou prezident Zeman představuje již tím, žeprezident může sjednotit občany, ale býti lídrem poltického sjednocení některých států v Evropě proti politice USA a EU.

A zde několik odkazů:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Merkelova-v-koncich-Ukrajina-bez-penez-a-slova-z-Ciny-ktera-mohou-hrat-Moskvu-Dalsi-uspesny-tyden-pro-Evropu-dle-Terezy-Spencerove-347537

http://svobodnenoviny.eu/kolonialni-rec-velmoci/#more-31872

http://votipka.blog.idnes.cz/c/397806/Technologie-revoluce.html

Daniel Mc Adams varuje Česko  http://svobodnenoviny.eu/americane-chystaji-v-cesku-prevrat-usa-se-chteji-zbavit-prezidenta-milose-zemana/

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1353-existuje-5-druhu-lzi-lez-prosta-statistika-predpoved-pocasi-diplomaticka-nota-a-oficialni-dementi-pyrrhovo-vitezstvi-havlistu-mlcici-vetsina-se-pohnula-mame-zasadni-dokument.htm

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…