Sofie Chrtková: Eurohujeři

03.03.2014 7:28

Mnozí, kdo cinkali klíči v r. 1989, by se dnes nejraději praštili přes ruku. Velká část politiků, kteří naše snění a slepotu krmili sliby a lhaním, se konečně přestávají přetvařovat – již nemusí, dílo je téměř dokonáno a ukazují své tváře v pravém světle. Z horlivých „demokratů“ se nám během pár dní stali političtí zombie EU. Začínáme se probouzet pomalu ze snu, jak krásný a šťastný je kapitalizmus a budovaná „demokracie“ se „svobodou“, jak krásná a šťastná bude naše budoucnost v EU. EU chce rozšířit svoji kolonii o Ukrajinu, a ať již to dopadne jakkoli, zaplatíme to všichni.

Sofie Chrtková: Eurohujeři
Foto: Radim Panenka
Popisek: Evropský parlament ve Štrasburku

Jak věřit vůbec českým politikům, kteří své sliby nejen  neplní,  ale jednají v zájmu cizích mocností, nikoli vlastních občanů? Z těchto důvodů také své sliby  postupně mění. Ke „hloupým a zcela nekompetentním názorům“  obyčejných lidí, se zásadně nepřihlíží – to je ta pravá demokracie „po česku“,  kde hlavní slovo mají  lháři, lotři a podvodníci – ti byli vždy užiteční  pro každou kolonizaci.  Kdyby tomu bylo naopak, nebylo by možné, aby se rozrostl korupční a parazitický systém, kdy denně vycházejí na světlo milionové a miliardové  podvody a zlodějny naší spřátelené  politické a podnikatelské „elity“, pod vedením našich „úžasných“ politiků a stran od r. 1989.  Skutečně demokratičtí politici by neschvalovali zákony, které podvodníkům a grázlům nahrávají a obyčejné občany zcela záměrně  dusí a okrádají  a kdy, namísto, abychom jako stát v EU bohatli, chudneme rozkrádáním a rozprodáváním státního majetku, a to  většinou do rukou našich podvodníků nebo  ku prospěchu EU.  Politici  své sliby neplní a  jdou přímo proti  vůli a přání občanů.  My se nepřibližujeme demokratické   Evropě,  ale koloniím minulých století nebo banánovým republikám, což sice nevyhovuje českým občanům, ale EU ano.   

Neměli bychom opomíjet, jak se občané  zásadně neshodují s významnými kroky našich politiků ohledně zákonů, ale i nakládáním se státním majetkem a financemi, kupř. církevními restitucemi, což možná bude také v zájmu a diktátem EU.  Několika našimi politiky má být  dokončeno  české područí  EU  a  odebrán status  suverénního státu – bez vůle potvrzené našimi občany referendem.  Dohled EU nad českým rozpočtem  a podepsáním  fiskálního paktu  znamená, že vše bude řízeno čistě z EU, která bude  de facto rozhodovat o všem, co je na státní rozpočet navázáno – a to je naprosto vše.  Můžeme doplácet  tvrdě na politiku a ekonomiku EU, můžeme skončit hůře než  Řecko, aniž bychom měli vlastní možnost a schopnost cokoli ovlivnit.  Nejen, že nedostáváme dostatek potřebných informací, ale naši politici nedodržují své sliby a léta nám lžou. Nejsou tedy ani  dostatečně  důvěryhodní, aby podepisovali bez občanského  referenda   důležité smlouvy. Je pochopitelné, proč se politici referendu ze všech sil brání, čímž brání i demokratickému rozhodování občanů i vzhledem k EU. Občanské referendum je do doby naprosté ztráty naší suverenity, naprosto politicky nežádoucí,  vzhledem k  zájmům EU, kterým  tak dobře  slouží naši eurohujeři: „ ještě pár majetečků z naší české zahrádky“. A pak by hrozilo, že, eurohujeři by mohli být odvoláni.

 Odmítání referenda  snižuje  důvěryhodnost v naše politiky. Tyto eurohujeři nedokážou říci občanům, o co jde ve skutečnosti – vše se tají a zamlžuje, což je  politickým  podvodem  na našich občanech. A pokud to pravda není, ať  politici  uzákoní  referendum a nalijeme si čistého vína –  ať rozhodují o vážných věcech občané spolu s politiky – tomu se říká demokracie!

My bychom se měli především ptát,  co nám vlastně EU  dala a vzala, jak si EU vede a jak dopadají státy pod jejím vedením, a to zejména státy bývalého východního bloku, kde se rozšiřuje  především  moc  oligarchů.  Zájem EU je především ovládnout státy bývalého východního bloku a jejich postupnou kolonizaci, nikoli vytvoření rovnocenných a suverénních států – to v jejich zájmu není, protože by to  nejmocnější státy EU celkově oslabovalo – zisk musí proudit z kolonií k mocnostem. Proto bylo třeba  některé státy i nové státy EU oslabit  zevnitř  a místo suverenity a prosperity, jim vnutit totální závislost na EU a pořádně je zadlužit, u nás zejména na Německu – děkujeme, jeden protektorát jsme již měli a naši eurohujeři nás tlačí do „nového“, tentokrát pod  hvězdami EU.  Nehledejme složitosti, kde nejsou.  

Pokud by se našim politikům pod taktovkou EU, nepodařilo zblbnout občany a svévolně nerozdělit Československo,  mohl by možná po „sametu“  následovat  i „nesametový  majdan“ , ačkoli  tato alternativa „B“ by  se možná u nás neujala, ale kdo ví. Spíše se přikláním k  názoru, že kdyby se naši politici chovali jinak, měli jsme šanci tím suverénním a soběstačným státem být, nikoli současnou kolonií EU s eurohujery ve vládě. T.G.Masaryk nezaložil  náš stát, aby se stal opětovně, tentokrát  „novou formou“ protektorátu Německa, před kterým v r. 1947 Beneš varoval.

Za zdárné pomoci našich politiků od listopadu 1989, byla naše zem rozkradena a rozprodána. Našim občanům bylo našimi politiky znemožněno, aby se stali vlastníky našeho  českého majetku – tuto výsadu mělo zřejmě  jen pár nynějších miliardářů a „velkých ryb“, kteří jsou v pozadí za rozprodáním a rozkradením našeho státu, kdy cca 75% firem již není českých – a o to šlo. Veksláci  si vzali do rukou rozprodání a rozkradení státu – a opravdu jim to vyšlo. Zbývá jen kousek – zcela se zřeknout naší suverenity v rámci podmínek a smluv s EU,  kupř. fiskálním paktem a je toho jistě více, ale o tom se nikde nemluví, co  nám naši eurohujeři  domluvili za našimi zády a bez nás. Tato zdárná  a povedená politická  „výpomoc“  pro EU, musela být něčím  také pořádně zaplacena  s dostatečnou  finanční motivací.  Zničit stát lze právě a velmi dobře pomocí korupce a ovládnutí země a politiků oligarchy.  Při budování skutečné demokracie západního střihu, by se kolonizace Česka a Slovenska  pravděpodobně  tak snadno nepodařila.

Poslední schůzky  mocných  EU, včetně účasti našich rozesmátých  eurohujerů,  se pravděpodobně týkaly především plánů s Ukrajinou. Tato nebezpečná velmocenská  akce  se musela připravovat delší čas, a že je připravená, o tom se diskutovat nemusí. Zejména angažovanost našich politiků ohledně Ukrajiny a zájmů EU o ní, včetně USA,  je nepřehlédnutelná. Co si může dovolit EU a USA, si dovolit na stejné úrovni Rusko nemůže. Média nám předkládají, co se jim hodí a co je v zájmu EU a USA, bez ohledu na pravdu. Stejně, jako  většina občanů správně vnímá naši politickou scénu – tedy zcela pravdivě, vnímá i situaci ohledně „ukrajinské revoluce“. Chceme-li někoho soudit, je třeba nestranně naslouchat oběma stranám  a nasbírat i dostatek důkazů.  Nemusíme si vůbec myslet, co nám druzí nařizují, že si myslet musíme. http://www.blisty.cz/art/72360.html      

Je zajímavé, jak ti, co  napomohli  rozdělení Československa,  jsou nyní proti rozdělení Ukrajiny. Nás se nikdo neptal a nikdo tento akt nekomentoval jako zásah do státní suverenity. Západní mocnosti nejednají v zájmu občanů Ukrajiny, ale aby provokovaly Rusko a zatáhly Ukrajinu do možné  občanské války nebo válečného konfliktu velmocí, kdy si každý urve, co uzná za vhodné a pak si to všichni „schválí“. Co by asi udělali Američané, kdyby měli přijít o strategickou  základnu  na cizím území?  Samozřejmě – ihned by tam poslali svá vojska a letectvo a ještě by toho náležitě využili!  Může se jednat  právě o Krym a snahu Rusko z Krymu vyhnat  přes  „revoluci“ na Ukrajině. O Ukrajinu  má zájem EU  a jistě i USA – stačí se podívat na mapu. Ukrajina je strategicky položená  jak pro EU, tak USA – politicky, vojensky, hospodářsky, ale rovněž  i pro Rusko.

Žádná velmoc si nenechá sahat na své území nebo dopustit, aby  byla přímo  na hranicích ohrožována bezprostředně  druhou velmocí. Evropské  země bývalého východního bloku, do kterého  patřilo i Československo,   tvořilo nárazníkovou zónu mezi dvěma mocnostmi a po II.světové válce byly takto hranice mocností rozděleny – za souhlasu obou velmocí – USA a Sovětského svazu  a v Evropě byl klid. V r. 1968  vojska varšavské smlouvy pozvali naši politici – o tom se dnes nemluví a v současné době, kdy máme ÚSTR a propagandistickou politiku  jiných mocností, se  úplnou pravdu nedovíme, jen se rok 1968 dobře hodí k nynější propagandě proti Rusku.  Nyní je snaha oslabit všemožně Rusko, což je hra s ohněm, která může vyústit v pořádný válečný konflikt. Jen doufejme, že se velmoci nějak dohodnou a další šílenci nerozpoutají válečné peklo v Evropě.

Ukrajinci by si měli situaci vyřešit sami  s Ruskem a vyřešili by si to nejlépe – je to jejich země. Nám by zase nejlépe slušela neutralita i vzhledem k naší poloze.  Můžeme se našim politikům jen divit, že se nechávají zatáhnout do této velmocenské hry a nedrží se raději v pozadí, či si nenechávají zadní vrátka  a neudržují neutrální postoj. Zatahují Česko někam, kde být nechceme. Napadají Rusko, že se vměšuje do politiky Ukrajiny, ale  oni  se pod hlavičkou  EU  snad nevměšují?  Bohatě stačí, kam nás politici dovedli hospodářsky a ekonomicky  za 25 let. U nás je  takový marasmus, že by se měli politici soustředit  především na domácí problémy a netancovat podle muziky EU jinde  a nedělat ze sebe před občany lokajské kašpary. Svoji  pomoc  by se měli snažit uplatnit na naší domácí půdě a věnovat se našim problémům a ne se zapojovat pod eskalaci problémů na Ukrajině, aniž by věděli, jak vše dopadne a jaký vývoj situace nabere.  Svoji dočasně získanou moc musí zřejmě  nějak „důležitě“ prezentovat i v mezinárodních konfliktech, ale nemají ani na to, aby  si vyřešili domácí problémy. Možná je to i dobrý důvod, proč domácí problémy  opět neřešit, přičemž  ty zahraniční už nevyřeší vůbec.

EU totálně překopala  dosud fungující zemědělství a průmysl ve slabších  a nových státech EU. Silné země, kupř. Francii ,  notně  dotuje – vzbouřená Francie by znamenala rozpad EU. Tímto  překopáním všeho, co doposud fungovalo, způsobilo v  mnoha zemích ohromnou nezaměstnanost a spousty sociálních problémů. Stovky let se ve státech Evropy tvořilo vlastní zemědělství, později i průmysl, založený na vlastních zdrojích a možnostech, toho kterého státu. Takový  hrubý zásah si nedovolila ani RVHP, ta využívala místních zdrojů, soběstačnosti zemí ohledně zemědělství a  spolupráce průmyslové, kdy se  využívalo především vlastních zdrojů a potenciálu zemí příslušných  k RVHP  a čile se obchodovalo  s celým světem – východ-západ.  EU je pokus o vybudování něčeho podobného s tím, že překopala vše a všude a přemisťuje průmysl a zemědělství snad jen podle momentální nálady a rychlých zisků, aniž by přemýšlela.  Politika EU se tím samozřejmě  hroutí a státy, včetně občanů, chudnou. Vydělávají na tom jen nejbohatší státy EU. Pochopitelně, že tento systém nefunguje a nemůže fungovat, protože v mnoha zemích je zásadně rozvrácen původní  průmysl i zemědělství.  Rovněž nelze země dotovat a zadlužovat donekonečna a ze zemí, kde fungovalo zemědělství a průmysl, dělat země, které jsou na  dovozu potravin závislé a z dosud průmyslových zemí dělat  laciné montovny. A vždy, když se něco vyčerpalo nebo přestalo fungovat a krachovalo, vymyslela se revoluce nebo válka. Nyní se Merkelová nechala slyšet, že se EU bude muset „zrekonstruovat“. Jistě, protože EU  pochopitelně  nefunguje a hrozí obrovské, a zejména sociální problémy, na které Evropa nebyla po II. světové  válce  zvyklá. Ukrajina může  na čas odvrátit pozornost od problémů EU, ale může je také zhoršit  i k válečnému konfliktu, pokud se budou neuváženě  velmoci  šťourat do Ruska a popichovat Ukrajinu k řešení: buď EU  nebo Rusko.  A naši nezodpovědní a krátkozrací  politici se k tomuto nezodpovědnému popichování připojují.

Původní plán, vybudovat schopnou EU, špatný nebyl, pokud by se z ní nestal nástroj ke kolonizaci a rostoucí  chudobě  států EU s tím, že  budou snahy  kolonizaci rozšiřovat, ať to stojí třeba i životy, aby bohatly jen nejsilnější státy EU, nikoli, aby všeobecně prosperovaly všechny státy EU. Výsledky a politika  EU, se od původního plánu zcela odklonila, státy jsou zadlužené, z dosud prosperujících států se staly státy závislé a plné sociálních problémů, včetně nezaměstnanosti  a ve státech bývalého východního bloku se navíc rozrostla korupce a vyrostli noví oligarchové, kteří nastolují nahnědlou totalitu, místo skutečné demokracie. A pokud budeme mít euro, tak rovnou také stejné platy, důchody a ceny, jako mají kupř. v Německu – pak si můžeme připadat jako rovnocenný stát, nikoli kolonie.

Nemůžeme  z naší malé  české pozice  zásadně  ovlivnit velmocenské zájmy, nicméně, přímo  do zadnic jim  naši politici lézt nemusí a nemusí  se chovat poníženě vůči EU  svoji  lokajskou a eurohujerskou  politikou. Nic nebrání našim politikům, aby vytvořili i za těchto podmínek a rozdělení světa, fungující  český demokratický stát. Za vším děním totiž stojí především konkrétní lidé a jejich zájmy.

Velmi zajímavé bylo vystoupení premiéra v dnešní Partii, když bere násilně vytvořenou vládu lidí z ulice, kdy násilně vzali  revolucionáři parlament útokem a přišlo o život mnoho lidí a bez voleb, za zcela legitimní ukrajinskou vládu. A nedávno horlivě zastával názor, že legitimní vláda je jen ta, která vzejde pouze z demokratických voleb, přičemž neuznával ani dočasnou vládu Rusnoka, neboť nezískala důvěru PS.  Jaký by měl asi názor, kdyby naši občané této politiky a politiků měli také dost, tuto vládu násilně odstranili, utvořili by si ihned vlastní parlament, schválili pod kulomety své zákony a dosadili i nového (byť dočasného) prezidenta – a to vše bez voleb? Byla by tato vláda legitimní a uznávaná EU, NATO a USA stejně, jako ta nynější ukrajinská a uznal by ji tedy i současný náš premiér? P.Punčochář tuto otázku nesměle nastínil, leč bylo mu vyhýbavě odpovězeno, že na Ukrajině je pouze tato vláda, se kterou se dá jednat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Divé činy v pozadí divočiny

9:39 Ladislav Jakl: Divé činy v pozadí divočiny

Až pojedu zítra (3. května) od Mariánských lázní směrem na Cheb, budu se dívat doprava. Což se na to…