Sofie Chrtková: Hurá na Rusko

04.08.2014 12:25

Bát bychom se neměli Ruska, ale USA a EU. Pod pláštíkem „svobody a demokracie“ šíří zlo válek a nenávisti po světě – mezi státy, občany a národy. Převážná část našich občanů již dlouho zjišťuje, že naši politici nekopou za nás, ale za zájmy USA a jejich vazala EU. Události na Ukrajině zcela odhalily skutečnou tvář USA a EU. Opět nastává doba, kdy se brousí zuby na Rusko.

Sofie Chrtková: Hurá na Rusko
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin

Žádná z našich politických špiček, ačkoli jsou velmi dobře informovány, neodsoudila vraždy a upálení civilistů zaživa v Oděse - a podobných zvěrstev se na Ukrajině děje spousty - a nejen na Ukrajině. USA spolu s EU vyvolávají permanentně válečné konflikty a šíří nenávist mezi národy a státy, nenávist mezi vlastními sociálními skupinami ve vlastních státech.

Nenávist patří k důležitým nástrojům ovládání národů a vedení válek, stejně, jako lživá propaganda a cenzura. Již vzhledem k tomu, že nenávist, lživá propaganda a cenzura dosáhla v současnosti snad již nejvyšší možné úrovně, lze i z tohoto soudit, že situace je velmi vážná, možná více, než si můžeme domyslet. Důkazem vážnosti situace jsou zločinné masakry civilního obyvatelstva na jihovýchodě Ukrajiny, které nepohnuly žádnou světovou politickou špičkou ani tou naší, ani tkzv. „humanitárními“ světovými organizacemi – zlo se děje, civilisté jsou bombardováni a zabíjeni a k tomu se mlčí. Samozřejmě, že mlčí i církve!!! Občané by však mlčet neměli, občané jsou ti, kdo vše nakonec tvrdě odnesou.

Naši politici kroky proti „separatistům“ a zločiny ukrajinské armády přecházejí mlčením, což znamená, že se zvěrstvy „tiše“ souhlasí, dokonce někteří volají po tvrdších sankcích vůči Rusku. Není tvrdších činů a sankcí, než hromadné vraždění civilistů! Jen váleční zločinci tato fakta ignorují. Ačkoli se jeví a má to vypadat, že jde o akce společného rozhodnutí USA a států EU, jde stále o rozhodnutí konkrétních politiků, což bychom především měli mít na mysli. Pro občany se vytváří propaganda a nenávist, cenzura a lži, dokonce i upravené statistiky, které slouží k prohlubování nenávisti, aby se politici měli za co schovat a své antihumánní činy omlouvat.

Cílem USA a EU je donutit a vyprovokovat Rusko k válce s Ukrajinou za každou cenu. A vypadá to, že dokud svého cíle nedosáhnou, na Ukrajině klid nebude. Ukrajinské vládě a zejména armádě, radí američtí poradci – jak jinak, že? Sice je Rusko permanentně obviňováno z pomoci separatistům na Ukrajině, úředníci OSN prokázali, že se Rusko nepodílelo a nepodílí na vyzbrojování ukrajinských separatistů, přesto veřejnoprávní média o tomto vyšetřování mlčí – popřely by tím vlastní lživou propagandu, těmito médii šířenou. USA se dohodly s Kyjevem, že ukrajinskou Národní gardu budou finančně dotovat a cvičit odborníci z USA, což za podněcování a podporu ze strany USA, tentokrát ukrajinské fašistické chunty, bráno samozřejmě není. Otázkou je, proč a za jakým účelem si USA cvičí na Ukrajině vojáky – důvod se samozřejmě zamlčuje a jak je vidět, média ani politici nic nenamítají a ani slechu po tom, že konflikty se separatisty jsou podporovány přímo USA a EU.

Z našich médií ani od našich politiků se nedovíme, že ukrajinská armáda vystřelila tři nebo více balistických střel krátkého doletu směrem na Rusko, které je sestřelilo – blíže: http://www.czechfreepress.cz/#&panel1-2 Analýza najnovšieho vývoja na Ukrajine 30.7.2014, Peter Calovka - analytik pre novodobé Rusko. Je zřejmé, že provokace proti Rusku se stupňují. Toto byl již čin přímé agrese vůči Rusku.

2.Světovou válku vyhrál Sovětský svaz, který měl nejen největší válečné oběti, ale nesl i největší tíhu bojů proti Hitlerovi. Z dnešního pohledu i válečných dokumentů je zřejmé, že Hitler byl podporován i vyzbrojován USA a evropskými spojenci, kteří čekali, až Hitler položí Rusko jako kořist k nohám USA a evropských velmocí, ale Hitler se nakonec USA a spojencům vymkl z rukou. Teprve nedávno vyšlo najevo, že se Churchill domluvil s Rooseveltem na válce proti Sovětskému svazu, ke které mělo dojít v létě r. 1945, tedy těsně po válce, kdy byl Sovětský svaz zdecimován válkou. Použita měla být zejména armáda, vytvořená ze zajatých německých vojáků (francouzský dokument vysílala i naše ČT2) a není bez zajímavosti i článek: 

http://www.chelemendik.sk/Seznam_hlavnich_americkych_intervenci_tajnych_operaci_a_ruznych__275539487.html

A protože se ovládnutí Ruska (bývalého Sovětského svazu) nepodařilo během 2. světové války, pokouší se o to USA s EU znovu. Naši občané prokoukli, co je EU zač, kam jsme se dostali vstupem do EU. EU je totiž něco zcela jiného, než je nám předkládáno a jde o jiné cíle, než nám bylo slibováno. Co můžeme očekávat od USA a EU, když zakladatelé EU jsou bývalými nacisty?http://www.czechfreepress.cz/ladislav-kasuka/eu-byla-zalozena-byvalymi-nacisty-na-ovladnuti-evropy-a-ruska.html EU byla založena bývalými nacisty na ovládnutí Evropy a Ruska

Dějiny se opakují, protože politické zrůdy a šílenci se stále dostávají k moci, stále stejnými prostředky a cílem ovládnutí světa a zotročení lidí. Obrovské Rusko se svým bohatstvím je silným lákadlem, proto se musí „vytvořit“ podmínky k napadení, nyní vytvářené přes Ukrajinu, všemožným způsobem a pokrytecky, aby to vypadalo, že USA i EU jsou v pozadí a jen „rozhořčeně sledují“, jak se podle nich „agresivní“ Rusko zachová vůči pokryteckým provokacím a sankcím USA a EU a hrají si na „spravedlivé a rozhořčené soudce“. Média i politici se předhánějí v nenávistné kampani proti Rusku a Putinovi. Občané naopak Rusku a Putinovi fandí a děkují za to, že se ještě chová zdrženlivě a s rozumem a moudrostí, proti útočícím a jedovatým ovádům z USA a EU. My „solidárně“ vysíláme své vojáky do válek , které vedou USA a není to naše věc. Tím, že pošleme své vojáky kupř. do Afgánistánu – jsme do války zataženi a nejedná se o obranu, ale válku dobyvačnou a válečnou agresi v cizí zemi.

Naší věcí by mělo být tvrdé odsuzování agrese a zabíjení nevinných civilistů, protože to, co se děje tam, kam šlápla dobyvačná americká bota, může snadno potkat i nás. A je třeba mít na paměti, že vstupem do EU a NATO se za této situace stavíme do role slouhů agresorů. USA a EU svým bojem proti údajnému terorizmu, sami svými činy terorizmus rozšiřují, čímž si tvoří důkazy a zdůvodnění vstupu na cizí území, aby jej mohly zotročit, rozvrátit a vykrást – o tom to je a nehledejme nic jiného ani složitého.

Co se nepodařilo za a ihned po skončení 2.světové války, se dnes opět oprášilo a za tím účelem byla stvořena EU, která ve své podstatě státům EU škodí, dostává je do krizí, zničila jim hospodářství, vykradla co se dalo se svolením dosazených vládních loutek, nastolila závislost a sebrala státům suverenitu. Vzrostla nezaměstnanosti a chudoba, z pracujících se dělají šikanovaní otroci za minimální mzdu – to je hromadně řízeni z Bruselu, to je skutečná EU - a tohle mohli opravdu vymyslet jen fašisti. Konspiračním teoriím se oficielní média a politici vysmívají, jenže k Novému světovému řádu se blížíme mílovými kroky a nad tím vším bychom se měli opravdu hodně vážně zamyslet, než bude opravdu pozdě. Nenaleťme dalšímu světovému |“veledílu“ šílenců a nezapomínejme, že dějiny se opravdu opakují.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vasevec.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…