Sofie Chrtková: Lůza vyšla do ulic

20.11.2014 13:14

Pod vedením politické lůzy TOPky, ODS, „umělců“, vlastizrádců, havloidů, parazitů, asociálů a korupčníků, nám vyšla opravdová lůza do ulic, kde se konečně zviditelnila, označena červenými kartami za zuřivých a fanatických výkřiků proti prezidentu Zemanovi, tím i proti většině slušných občanů a vlastenců.

Sofie Chrtková: Lůza vyšla do ulic
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Pražský protizemanovský protest

Vyšlá lůza se tvářila jako občané Česka, ale posloužila cizím zájmům, když odsuzovala a žádala odstoupení svobodně zvoleného prezidenta občany, který jedná v zájmu České republiky a odmítá se sklánět a klanět před cizími mocnostmi a hlupáky všeho druhu. Lůza, označená červenými kartami žádá jeho odvolání, protože se  chová jako suverénní prezident suverénního státu – tedy jako skutečný prezident, nikoli naformátovaná loutka, sloužící v předklonu cizím zájmům, zejména USA a jejich slouhům z Bruselu. Za tento postoj je kritizován, napadán, dehonestován, morální lůza žádá jeho odvolání a hází po něm s velkým potěšením vejce. Dokonce i nápisy pod transparenty byly v anglickém překladu, aby svět viděl českou hloupost v přímém přenosu.

Ačkoli média, a zejména ČT informují, že  prezident Zeman je nepřijatelný pro většinu občanů České republiky, hovoří jen o nepatrném, morálním a toxickém  odpadu občanské lůzy, navíc dobrovolně označené červenými kartami, aby byla  snadno čitelná a nezaměnitelná se zdravě uvažujícími občany. Pro světové televize se tato toxická lůza navíc vybavila i dvojjazyčnými transparenty, aby nikdo nepochyboval, že se k České republice nehlásí a k vlastencům rozhodně nepatří a proto jim není ani svatá památka 17.listopadu na smrt studentů, bojujících proti  fašistickému útlaku v Československu. Ano, jasně se touto akcí v tento památečný den přihlásili k těm, kdo zde hodlají moderní fašizmus znovu nastolit. Není ani od věci, že v tomto  označkovaném průvodu se objevily ukrajinské vlajky a dokonce černočervené vlajky.

Zde je rozhovor s organizátorem akce proti prezidentu Zemanovi, který si dobře v amerických službách vydělal.
http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/exkluzivni-vypoved-spoluorganizatora-demonstrace-proti-zemanovi-diky-americanum-si-vas-ted-koupim-vsechny.html

Skutečně "obdivuhodné" jsou pak postoje "veřejnoprávních" médií, která tuto akci předkládají jako většinový občanský názor.

Pořádá-li americké velvyslanectví akce proti demokraticky zvolené hlavě státu, tedy i nám, občanům, jde o mezinárodní skandál, který by se měl urychleně řešit.

Kdo si zaslouží opovržení, jsou právě tito křiklouni s červenými kartami a jejich vůdci a organizátoři, včetně vedení „veřejnoprávních“ médií. Z funkce prezidenta by neměl odstoupit Zeman, ale politici, poslanci, někteří ministři a měly by být zrušeny organizace, které chtějí vyvolat „pražský majdan“ a destabilizovat náš stát. Vyhnáni od koryt a postů by měli být všichni váleční štváči a bojkotováni ti „umělci“, kteří  politické morální lůze dělají křoví a užitečné idioty a dovolují si bezostyšně mluvit za většinovou část slušných občanů a vlastenců České republiky.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Rezignujte!

14:46 Milan Knížák: Rezignujte!

Výzva rektorce Akademie výtvarných umění k rezignaci.