Sofie Chrtková: Volím pravici, protože jsem "na palici"

09.10.2013 20:21

Z billboardů na nás shlíží okoukané tváře politických lhářů, podvodníků a napomahačů grázlíků různých velikostí nebo dokonce těch, kdo nedávno schválili zákon o dokradení České republiky, tzv. církevními restitucemi.

Sofie Chrtková: Volím pravici, protože jsem "na palici"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební kampaň ODS

Podepsali se rovněž pod zákony, které umožňují okrádat občany exekutory, dělat z občanů bezdomovce a vyhánět je pod most. Podepsali se pod tíživou a mnohdy k sebevraždám vedoucí chudobu a beznaděj důchodců, postižených a samoživitelek. Dopustili zadlužení státu a mnohamiliardovým rozkrádačkám. Zničili zemědělství a průmysl, zaprodali, co mělo cenu cizím firmám, které odvádějí převážnou část zisku nikoli do našeho státního rozpočtu, ale do rozpočtu cizích zemí či na soukromá konta v daňových rájích.

Pod každou takto „profláklou“  osobností by se hodilo připsat JIŹ BRZY -  WANTED, což je docela možná budoucí realita, když nebudu  na palici a nebudu volit pravici. Naprosto nechápu „pravicové voliče“, protože i jich se  současný marasmus a celková krize všeho, dotýká nebo  dříve či později bude. Koho volit nebo raději k volbám vůbec nejít?

Malé strany – a je jich opravdu hodně, moc šancí se dostat do PS nemají. V podstatě většina občanů ví co  chce a co nechce, což  zdatně kopírují volební programy malých stran a není vyloučeno, že jsou mnohé  založeny zcela účelově, aby odebraly hlasy stranám větším. Strana ANO, zřejmě náhražka  současné pravice  je spíše krajně nedůvěryhodná,  strana  Úsvit , ačkoli má velmi dobrého lídra a vykročil na lince všeobecného referenda, tedy toho, co by mělo být základem všech změn a cestou k přímé demokracii a zamezení zlodějen, nebude mít zřejmě sílu, pokud by se dostala strana do PS, aby toto referendum prosadila a není vyloučeno, že půjde o podobný projekt jako VV. KDÚ-ČSL, bývalá strana nejlepšího ekonoma světa, jež pomáhal Česko  ekonomicky zazdít, se očividně hlásí  a souhlasí  s církevními restitucemi a více slibuje, než kdy konala.

TOP 09 a ODS se pomalu ničí sami a jistě se bude  dost politiků z těchto stran  infiltrovat jinam,  protože oni přeci nesouhlasili -  ač společně  odsouhlasili a strana TOP 09 a ODS prý  již dávno není tím, čím byla. Krysy opouští potápějící se loď a dochází ke změně barvy kabátů. Skutečně slibujeme, že se tentokrát vyvarujeme chyb minulých!  A kdo by tomu měl asi věřit, když ty loupeže, pardon „chyby“, dělají permanentně již 23 let i pod jinými kabáty? S jakou drzostí vůbec ještě vystupují a bez kousku studu? Zloděj se totiž nestydí a ani nemá svědomí, pluje na  vlnách lží a podvodů, je bezohledný k těm, které okradl, neváží si práce a umu, nezná morálku ani soucit, jde mu jen o vlastní zisk a sebeuspokojení. 23 let zlodějen a podvodů se na nich podepsalo a doplatili na to jedině občané a stát.

ČSSD se nechá houpat na vlnách potápějící se pravice a občas působí dojmem, že je tak lidumilná, solidární a sociální, že nakonec topící se pravici hodí záchranné kruhy, jen aby se nedostali k již nachystaným křeslům  komunisti. Nikdy a v žádném případě s komunisty společně ve vládě – stačí, když budeme mít jejich podporu!!! To jsou dobráci, co? Komunisti mohou jen koukat, tleskat a schvalovat naší velkou žranici! A jedeme dál, močálem černým dle bílých skal (J.W.). Nás mohou ohrozit opravdu vážně  už  jen komunisti.

Oni ani možná netuší, jak dalece jsou občané znechuceni,  jak vnímají rozkradení státu,  kdy  stát, majetky, památky, zemědělství a průmysl udržovali  občané v chodu svoji prací a tvořili majetek a hodnoty, které tito zloději ukradli nebo nechali rozkrást. Jak  asi vnímají občané církevní restituce, tedy darování území a majetku cizákům, navíc s miliardovými odpustky  církvím a Vatikánu a jako výsměch k výročí Bílé hory? Tohle neprovedli cizinci, ale naši čeští politici!!! Nenechme si sebrat velkou část území s bohatstvím a nevěřme, že se již nedá nic dělat. I podle Ústavy je totiž hlas lidu a jeho vůle nad zákony, vážení politici, ucházející se o hlasy, resp. o křesla a moc, protože občanům jste předvedli, co skutečně dokážete a za co „kopete“ – občan ani stát to není. A k tomu bylo třeba připravit i nový občanský zákoník a udělat i právo nefunkční na dalších 10 až 20 let. Ani v tomto jedním z nejdůležitějších bodů, určujícím právní normy a zákony života občanů se totiž nezdá, že by to ČSSD nějak trápilo, stejně jako církevní restituce. Prý se totiž již nic moc dělat nedá – ejhle ten hozený záchranný kruh naší pravici!

Tito bilboardoví zločinci se nenechají lehce a snadno odstavit od moci. Jim jde o existenci, stejně jako nám občanům. Je třeba si uvědomit, co opravdu chceme a jaká je reálná šance, že to také některá strana skutečně dokáže. Malá strana to nebude, ať by měla sebelepší program a vůli – rozhodně ne ještě v tomto volebním období.

A jen poznámkou. Jak asi bude dlouho dr.Ráth ve vazbě? Důvody se totiž vždy najdou, ale je nakonec jedno, když se vina neprokáže. Jednak konečně sedí a je umlčen a pak – je to přeci levicový politik. Velmi dobře načasováno a jistě přijde těsně před volbami další „mediální bomba“ pro levici.  Pravicové politiky sedět  ve vazbě před volbami přeci nenecháme, ti jsou obzvláště dobře hájení – takový pravicový politický poklad! Když mnozí dostali amnestii, to by bylo, aby si šel zbytek sednout. Přeci se opravdu zasloužili, protože nahráli cizákům a nové „české šlechtě“ miliardové zisky.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Ke světovému dni obezity

13:04 Petr Hampl: Ke světovému dni obezity

Všechno nejlepší ke světovému dni obezity! Já se svým metrákem mezi oslavence zcela jistě patřím, al…