Sofie Chrtková: Vzbuďte se, otevřete oči

23.11.2014 21:40

Havloidní parta pracuje na odstranění prezidenta, americká organizace NED s nimi připravuje „pražský majdan“, ale hlavní činností poslanců je jejich přidání si na platech - platy a koryta jsou důležitější, od ničeho jiného do politiky už nešli. Politici se zcela již oddělili od občanů, které mají jen jako různé zdroje, včetně vlastních příjmů. Občan již od politiků nemůže vůbec nic očekávat – nejsou tu přeci pro něho a stejně je vše řízeno z Bruselu. I oddělení politiků od občanů je součástí NWO. Občané si zvolili svobodně svého prezidenta, který překáží svými postoji nejen politikům našim, ale hatí plány kolonizátorům a chová se jako prezident suverénního státu. Neodpustitelné!

Sofie Chrtková: Vzbuďte se, otevřete oči
Foto: Archiv
Popisek: Mapa Evropy

Je rozehrána složitá politická partie na půdě Evropy, kde by mělo záležet na našich politicích více, než kdy jindy i na jejich podpoře prezidenta, ale ti mají na práci něco jiného. O to více je třeba otevřené podpory prezidenta od občanů, a to zcela viditelně. Pokud ještě nejsme, tak brzy bude Česká republika ve středu všeho dění, protože jsme geopoliticky i strategicky důležití pro budoucí  události v Evropě tak, jak jsme po  stovek let nebyli. Ve střední Evropě se bude rozhodovat, zda bude válka či nikoli. Pro-válečných štváčů máme v politice hodně a jejich pomocníků v „umělcích“  a rádoby „odbornících“ rovněž. Z této situace bychom měli vycházet  a takto bychom současnou situaci měli vidět a chápat. Česko může pořádně zahýbat budoucností Evropy a k jejímu prospěchu i zachování států a národů. Situace se může zvrtnout natolik, že i Německo a Francie zjistí, že je lépší budoucnost s Rusy a zeměmi BRICS, než s válek chtivými USA. A v tomto procesu  bude hrát Česko klíčovou roli. A to je to, co nesmíme a nemáme vědět ani tušit a proč máme dále v klidu spát!

Situace je vážná a v článku – viz níže link, p. Chelemendik podrobně, celkově a logicky situaci popsal, proto jsem jej vybrala. Jiné možnosti a vývoj, než uvádí ve svém článku, Česko a Evropa skutečně nemá. Kdo oplývá alespoň trochu rozumem a logikou, nedojde k jiným závěrům. Nenechme se hloupě – opravdu velmi hloupě, manipulovat pro americké zájmy. Jejich zájmy nejsou v žádném případě naše zájmy a už vůbec nejsou přátelské a jakkoli ochranné. Jsme vykradeným státem a nyní se máme stát obětním beranem, kterého na porážku přivedou sami naši politici a jiní vlastizrádci.

Naskýtá se nám jedinečná možnost zastavit válečné přípravy a zamezit rozpoutání války v Evropě, společně se Slovenskem a Maďarskem, jistě by se připojilo politicky i Rakousko, Bulharsko a jižní státy Evropy. Běžným Polákům rovněž leccos začne vadit. Česká republika hraje nyní klíčovou roli v možném sjednocení výše uvedených zemí a v zastavení dalšího ničení  Evropy direktivami z USA a zastavení příprav na válečný konflikt s Ruskem, právě přes Česko, spolu se státy střední a jižní Evropy. Sobotka, pod záminkou odkrytí Havlovy busty, si jel pravděpodobně pro další instrukce, aby nám s úsměvem oznámil, že se „dohodli“, ale ani nemusí nic oznamovat – jel tam „jen“ odkrýt bustu Havla, že? V této vážné situaci prezidenta Zemana nepodpořil, ačkoli musel vědět, že se něco proti prezidentovi chystá a proč - pokud ne, na funkci předsedy vlády nestačí a je jen další americkou loutkou do počtu.  Prezident Zeman se svými postoji, které jsou vzhledem k situaci naprosto jasné, pochopitelné a správné, je ohromnou překážkou a tvrdým oříškem pro vlastizrádné havloidy.

Myslíte, že nemáme žádnou odpovědnost za další dění v Evropě a nemůžeme nic dělat? Podpora prezidenta v této době nikoho nic nestojí. Pokud přijmeme roli poslušných ovcí a nejsme schopni se postavit nejen za prezidenta, ale především za naši budoucnost a naše děti, podepisujeme si naší otrockou budoucnost, pokud vůbec přežijeme. Hlupáky jsme hráli 25 let. Kritizujme tedy dál prezidenta za „vulgarizmy“, soustřeďme se na kritiku kapesníku v jeho klopě, pozvěme si na to různé „odborníky“, „experty“, „umělce“ a kavárenské povaleče, ať je pozornost odvrácena od samotného  merita věci, tj., že se zde chystá „pražský majdan“ a odstranění nežádoucího prezidenta, aby si na jeho místo dosadili „přátelé“ z USA svoji poslušnou loutku, která jim odkývá jakákoli zvěrstva konaná přímo u nás doma. Jak? Stačí se podívat za humna na Ukrajinu – tedy doslova. K tomu jen poznámkou – rozdělení Československa bylo protiústavní, obešla se svobodná vůle občanů a  schválení rozdělení státu referendem, za nás rozhodlo svévolně několik politiků. Rozdělení bylo záměrné, některé státy bylo třeba rozdělit pro lepší a budoucí ovládání politiků a vlád těchto států pro zájmy EU a USA.

Všimněte si, jak se už politici od posledních voleb vlastně vůbec o důležitých věcech veřejně nebaví a jak nás postaví rovnou před hotovou věc – arogance moci a oddělení politiků od občanů je na vrcholu. Před občany pouze omílají stokrát omleté a naučené, nic neříkající fráze nebo sliby, kterým nevěří politici ani občané. Je třeba, aby veškerá alternativní média občany včas a o všem informovala a převzala tak funkci veřejnoprávních médií, čímž přebírá i částečně nebo úplně i práci politickou pro občany -  občané sobě, protože na politiky se nelze již v ničem spoléhat.

Za velmi dobré znamení pro občany, ale zejména důkaz, co se chystá,  je včasné odhalení toho, že akce 17.11. s červenými kartami, byla dílem podvratné a pokrytecké politiky USA, a byla prozrazena, včetně jejího účelu. Navíc,je stále více občanů velmi dobře informováno z alternativních médií  a cizích zdrojů, kteří nefandí americkému rozvozu válečných zločinů  a vraždění civilního obyvatelstva po světě. To, co způsobily USA a EU na Ukrajině, chystají se zřejmě, pokolikáté již?  aplikovat i v Česku.

Mnoho občanů veřejnoprávní média odepsali a hledají informace jinde. Vzniká mnoho alternativních médií, kam se lidé obrací pro informace a kde se sjednocují názory v těchto důležitých věcech naší budoucnosti. Pokud nepochopíme a neprobudíme se včas, ztratíme hodně, ne-li vše. Česká republika se stává klíčem k budoucnosti Evropy, proto je zde větší propaganda       a demagogie než jinde, proto tak ohromný a neutuchající útok na Zemana a sankce proti Maďarsku ze strany USA.

Prezident Zeman nemusí mít osobní sympatie  – na toto přízemní hodnocení si nehrajme, hrozí-li válečný konflikt v Evropě, proto je naše občanská podpora důležitá. Rozhodující je, co dělá a o co se snaží. Ocitl se v současnosti na nezáviděníhodném postu, kde však může plně využít  své prezidentské funkce a být lídrem sjednocování. Sjednotitele potřebujeme nejen my, ale i Evropa nebo její části -  jiného nemáme a možná naštěstí, protože mít ve funkci prezidenta spícího Khárla a za předsedu vlády Kalouska, je polovina občanů nahnána do první linie na Ukrajině proti Rusku a naše území je prošpikováno americkými základnami. (Mně vůbec dosud hlava nebere, že knížepán, který má dvojí občanství, se mohl vůbec kdy ucházet o post prezidenta nebo zastávat funkci ministra zahraničí, jak je možné, že byl vůbec zvolen do jakékoli státní funkce, či jako předseda strany v české politice a poslanec PS? Komu sloužil a v čím zájmu?).

Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O prvním máji a dvou různých hloučcích

9:44 Filip Šebesta: O prvním máji a dvou různých hloučcích

První máj je v Čechách – pod vlivem veršů Karla Hynka Máchy, tedy nejpozději od dob národního obroze…