Spolek Šalamoun: Největší justiční zločin v novodobých dějinách dostává zásadní trhlinu

13.02.2020 16:26

Znalecký ústav Oddělení soudního lékařství, Nemocnice České Budějovice, již neexistuje a byl vyškrtnut ze seznamu znaleckých ústavů, vedených u Ministerstva spravedlnosti v odd.II.! Největší justiční zločin v novodobých dějinách ČR, případ Petra Kramného, dostává další, a to zásadní trhlinu!

Spolek Šalamoun: Největší justiční zločin v novodobých dějinách dostává zásadní trhlinu
Foto: ReproYoutube, bar
Popisek: Petr Kramný

Neuvěřitelné se stává skutečnosti, zpracovatel revizního znaleckého posudku znalecký ústav odd.II a to oddělení soudního lékařství, Nemocnice ČB byl vyškrtnut ze seznamu znaleckých ústavů, protože samozřejmě nesplňoval kritéria znaleckého ústavu a samozřejmě je nesplňoval ani v době zpracování tzv. revizního znaleckého posudku v trestní věci Petra Kramného.

Vrcholem naprosté absurdity, je ta skutečnost, že revizní znalecký posudek tohoto, dnes již neexistujícího znaleckého ústavu, je jediný (slovy jediný) důkaz v případě nepravomocně odsouzených znalců MUDr. Matlach a MUDr. Fargaše.

Nad rámec je dále nutno konstatovat, že revizní znalecký posudek tohoto dnes již neexistujícího znaleckého ústavu dokonce nesplňuje ani základní natož zákonná kritéria znaleckého posudku!

Takže malá rekapitulace trestní věci Petra Kramného:
Petr Kramný je odsouzen na základě těchto skutečností:

  • padělek srdce Kláry Kramné, které je ve skutečnosti srdcem Moniky Kramné
  • zcela zkreslených a vymyšlených odposlechů kpt. Kubieny, který vložil do úst Petra Kramného věty a slova, které nikdy neřekl!
  • na základě revizního znaleckého posudku, dnes již neexistujícího znaleckého ústavu, kterému ministerstvo spravedlnosti z moci úřední odebralo právo vykonávat znaleckou činnost.
  • na základě revizního znaleckého posudku, dnes již neexistujícího znaleckého ústavu, kdy tento posudek nesplňuje ani základní, natož zákonná kritéria znaleckého posudku!

Jsem šokování tou skutečností, že vady nejen znaleckého posudku, ale i celého znaleckého ústavu, který zákonná kritéria znaleckého ústavu nikdy nesplňoval, mohou v rámci přezkumné činnosti soudů při zásadě Iura novit curia projít:
Krajským soudem v Ostravě - předsedkyně JUDr. Renata Gilová - členka KSČ
Vrchním soudem V Olomouci - předseda JUDr. Václav Čapka - člen KSČ
Nejvyšším soudem v Brně - předseda JUDr. Petr Hrachovec - člen KSČ
Ústavním soudem v Brně - předseda senátu prof. Václav Musil - člen KSČ

Václav Peričevič
místopředseda Spolku Šalamoun

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…