Stanislav Novotný: Vyhlaste 15. březen nejčernějším památným dnem novodobé národní historie

14.03.2020 20:51

O co tady ve skutečnosti jde? No přece o majetky, peníze a moc. To lze dosti snadno vyčíst z chování některých německých politiků, představitelů Sudetoněmeckého landsmanšaftu a z chování páté kolony u nás.

Stanislav Novotný: Vyhlaste 15. březen nejčernějším památným dnem novodobé národní historie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Novotný

Česká republika si bude v letošním roce poprvé připomínat 21. srpen jako Den památky obětí invaze v roce 1968. Nový památný den totiž v loňském roce odsouhlasily obě komory parlamentu. Tragické následky souboje dvou komunistických skupin, které společnou stupiditou uvrhly národ do dalšího dvacetiletého bezčasí, tak najdou své memento v kalendáři.

Roste opět chuť po zvětšení německého prostoru!

Proč se však mlčí o 15. březnu 1939? Zítra uplyne 81 let od počátku německé hrůzovlády v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, 81 let od předehry k satanistickým orgiím ve všech koutech Evropy. V médiích je prakticky ticho. A v kalendáři? Běžné datum bez vykřičníků. Od Knihovny Václava Havla přes Bakalovy hlásné trouby až po veřejnoprávní média slyšíme stále častěji, že za 2. světovou válku mohou Rusové a naznačuje se, že nacisté vlastně bojovali záslužně proti bolševikům. Není zjevně daleko doba, kdy některý z mudrců (nejlépe starý přeběhlý skunk Štětinova kalibru) označí Hitlera za gentlemana. Zlehčuje se tak nejen válečná vina nacistického Německa, ale na podstavce pro hrdiny už lezou i osoby odpovědné za hromadné válečné zločiny. O co tady ve skutečnosti jde? No přece o majetky, peníze a moc. To lze dosti snadno vyčíst z chování některých německých politiků, představitelů Sudetoněmeckého landsmanšaftu a z chování páté kolony u nás. Německý ministr vnitra Horst Seehofer tlačí na zrušení Benešových dekretů a zde souhlasně bučí celé stádo Němci sponzorovaných figur a figurek. My na jedné straně neusilujeme o vyplacení náhrad za nesmírné škody způsobné naší zemi Třetí říší, ale na německé straně roste chuť po navrácení právem zabraného majetku. Roste opět chuť po zvětšení německého prostoru!

Orámujte jej černě a pamatujte…

Chování Německa je Evropě již dlouho nebezpečné. Německo prakticky hraje prim v dekadentní Evropské unii, kde prosazuje sobeckou a anticivilizační politiku. Německá migrační, fiskální, bezpečnostní a kolonizační politika potřebuje nutně přistřihnout křidélka. Vážení i nevážení politici, seberte v sobě alespoň trochu hrdosti a odvahy a učiňte zítřejší den dnem památným. Orámujte jej černě a s patřičným komentářem jej připomeňte vlastním i cizím. Sdělte tím malým gestem, že jsme, i přes veškeré přepisování dějin, paměť neztratili a že bychom si neradi dějiny zopakovali.

Autorem článku je Stanislav Novotný, bývalý policejní prezident a současný předseda Asociace nezávislých médií

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…