Stanislav Zapletal: Bude Fiala poslouchat?

07.11.2021 7:35 | Komentář

Kdo by to byl řekl, že se Mirdovi podaří sloučit tu partaj, do níž vstoupil už za totáče (a slyšel jsem, že prý si tehdy to členství dal jako dárek ke svatbě), která se transformovala do dnešní KDU-ČSL, a partaj, co jako slušně vychovaný lidovec založil, když z KDU-ČSL prchl, tedy TOP.

Stanislav Zapletal: Bude Fiala poslouchat?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Opustil své pobratimy v době pro ně nejhorší.

Anketa

Věříte, že Fialova vláda bude dobře hájit naše národní zájmy?

2%
96%
hlasovalo: 47383 lidí
Ale dokázal také to, že nyní obě partaje s pomocí vynálezu Rychetského vsunul do koalice, kde má třetí partaj, tedy ODS oproti tradičním Lidovcům a TOP poslaneckou menšinu. Kdo tedy je pánem v koalici Spolu? Chápáno jak jsem uvedl - jednoznačně Kalousek. Nevím, zda si to vůbec Fiala uvědomuje. Neboť TOP a KDÚ-ČSL jsou spoutáni k sobě stejnými návyky a svou tradicí, která se jmenuje Kalousek. Počítal jsem současné poslance a pokud jsem dobře počítal napočítal jsem, že uvedení kalouskovci mají 14 + 23 = 37 poslanců, kdežto ODS, která se tváří v koalici Spolu jako vůdčí pouze 34. Mirda tedy náramně bodoval. Odvedl majstrštyk! Co dříve rozložil, nyní zase spojil.

Karikatura, kterou jsem před volbami rozeslal se ukázala být neobyčejně předvídavá. (Viz přílohu). Fiala asi možné budoucí nebezpečí neviděl. Směr budou ve Spolu určovat dřívější či pozdější kalouskovci! Fiala bude hlavou, ale krkem budou kalouskovci...A co že hlavou kroutí?

Krk!

Uvědomovali si tedy ti, co volili koalici Spolu, že vlastně volí Kalouska?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…