Svatopluk Otava: Kosovu se nějaký ten džihádista vždycky hodí

30.08.2018 11:07

A je možno bez uzardění dodat - Albánie ráda dodá. Chvíli to vypadalo, že loď Diciotti plná nájezdníků bude mít se svým muslimským nákladem problémy a dokonce prý hrozilo vyexpedování loupežníků zpět do libyjských pašeráckých základen. Ale „dobře“ to dopadlo.

Svatopluk Otava: Kosovu se nějaký ten džihádista vždycky hodí
Foto: archiv Svatopluka Otavy
Popisek: Svatopluk Otava

Díky, Albánie!

Západní pašalíky (možná chalífáty…?) si pěšáky i instruktory nakonec spolehlivě rozebraly, invaze tedy pokračuje spolehlivě dále. I chudičká Albánie přijala 20 osob. A italský ministr vnitra všem poděkoval. Tedy i Albánii. Krásné, takové „lidské“ gesto. A stalo se jen několik hodin před jednáním českého premiéra Babiše se svým italským a maltským protějškem a ještě méně hodin před jednáním maďarského premiéra Orbána s výše uvedenými.

Zatímco Albánii se dostalo díků, visegrádští jsou již nyní v médiích ostouzeni, byť nekompromisní pozice „opevněného“ Maďarska je jediným dobrým receptem na obranu evropských krbů a také (zatím slovně) nekompromisní postoj České republiky s nastiňovaným plánem „Marshallova plánu pro Afriku“ svou hlavu a patu má.

Evropa je rasistická. Vždy byla. Ta Západní

Ale nevezmeme ani jednoho nelegála, Albánie ano. Proč? Inu, odpověď je vcelku prostá. Česká republika nemá žádných územních požadavků vůči svým sousedům, pobýváme v naší vlasti více než tisíc let na jednom místě, naše emigrace vždy směřovala k respektu vůči hostitelským zemím. K dodržováním místních pravidel spolužití. Jsme křesťané chtě-nechtě.

Albánie jako velmi vydařené kukaččí vejce staleté osmanské nadvlády žije snem o Velké Albánii, územní požadavky vůči svým sousedům má, expanzní apetit Albánců i díky „korektnímu“ Bruselu roste. Nárokuje si kus Bosny a Hecegoviny, Srbska, Makedonie, celé Srbsku uloupené Kosovo již je v přechodové fázi. Albánci jsou muslimové chtě-nechtě.

Islámský stát totiž není prvním lupičským projektem s atributy skutečného státu. Tím je právě Kosovo, vzniklé navzdory mezinárodnímu právu, za nepokryté vojenské agrese Albánie vůči Srbsku. Je to dáno specifickými podmínkami vytvořenými cíleně při dočasném mocenském oslabení Ruska, antislovansky, rasisticky zaměřenému projektu Velkoněmecka v podobě EU, tradičnímu porozumění Frankogermánů a Osmanů v boji proti všem nepodrobeným, slovanským národům. Garantem běsnění na neuralgickém balkánském bojišti je pak země, která se za 250 let své existence transformovala přes jakési průvodní demokratické jevy zpět ke svým gangsterským kořenům – celosvětově čím dál tím víc „oblíbenější“ USA.

Kdepak asi budou „léčit“ a „budovat“?

Tak uvidíme, kde dvacítka Albánií přijatých muslimských „uprchlíků“ skončí. Že by „inženýři“ a „lékaři“ časem obohatili džihádistickými kázáními ráj multikulturního soužití v Bosně? Nebo se snad připojí k osvětářům, co pravidelně z území Kosova nesou poselství „náboženství míru“ na albánský způsob k sousedům do Makedonie? Argumentujíc při tom genocidním vražděním všeho slovanského? Uvidíme. Vlastně neuvidíme.

Možná ani cituplná Krvavá Marry Albrightová nebude nakonec vědět, kde její multikulturní albánské dětičky budou šířit „náš způsob života“ a „naše hodnoty“. A ta se od svého mnohokrát olíbaného kamaráda Hashima Thaciho, jistě jen nedopatřením mezinárodně uznávaného teroristy, předsedy mezinárodně uznávané a neuznávané Kosovské „vlády“, hodně dozví.

Ale snad tedy nových dvacet albánských„lékařů“ přece jen zůstane v Albánii či Kosovu. Hashim Thaci je urgentně potřebuje pro byznys. Jeho vyhlášený obchod se srbskými orgány takové konzervační odborníky potřebuje a možná, že i Madlénka Ólbrajtovic už brzy bude shánět nějaká ta jatýrka.

Tak jo. Díky Albánie za záchranu „uprchlíků“. A ti Češi a Maďaři ať se stydí. (I když Češi mají aspoň jedno malé plus. Díky Karlu Schwarzenbergovi je v Praze totiž kosovská „ambasáda“.) Alláh akbar, Pánbůh s náma a zlé pryč…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…