Svatopluk Otava: Okamura lže, tvrdí Zdechovský. Spíše to však vypadá, že lže právě Zdechovský.

16.12.2017 8:51

Pan europoslanec Zdechovský dokonce podal na ostrého předsedu SPD prý trestní oznámení. Sám pak ještě své „rozhořčení“ vyjádřil coby blogger a jeho postoj ochotně a s jeho souhlasem zveřejnila „záruka objektivity“, nazývaná někdy na sociálních sítích „šafrafórum“, s oficiálním názvem Fórum 24.

Svatopluk Otava: Okamura lže, tvrdí Zdechovský. Spíše to však vypadá, že lže právě Zdechovský.
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Lhát se musí umět…

Pan Zdechovský se hlavně ohrazuje proti tomu, že údajně europoslanci za KDU-ČSL hlasovali za přijetí kvót přerozdělující hlavně muslimské nájezdníky ze zemí s koloniální minulostí západní Evropy do zemí Evropy východní, které se na drancování světa kolonialistickým tažením za surovinami nijak neprovinily, poněvadž samy byly západními „civilizátory“ stovky let kolonizovány.

Europslanec tvrdí že se tak nestalo, No, Bůh suď. Pouze se prý podepsali pod nezávaznou rezoluci, zhola pro členské země nepovinnou, kde se dle citace přímo z bloggu autora uvádí mimo jiné, že“…Evropský parlament vyzývá členské země k řešení situace …, ….prostřednictvím přesídlování a přijímání uprchlíků z humanitárních důvodů.“

No, podstata výměny názorů mezi Tomio Okamurou a Tomášem Zdechovským se jeví v tom, zda Zdechovský a celá KDU-ČSL podporuje nebo nepodporuje direktivní nařízení EU ohledně příjímání nelegálních migrantů. A ze Zdechovského vlastních slov plyne, že se sám podepsal pod dokument, kterým se sám jaksi usvědčuje ze lži, Tomia Okamuru k tomu vlasně ani nepotřebujíc. Prosté.

Jinak také je zcela působivé, že pan europoslanec lže tak nějak jemně, sofistikovaně, kreativně, vždyť také k matení pojmů a vymývání mozků koneckonců vystudoval tři vysoké školy, jednu z nich i v centru veškeré Pravdy Vatikánu. Mimochodem – na Wikipedii se lze třeba i dočíst, že se pan Zdechovský autorsky účastnil více než 70 volebních kampaních všech úrovní v mnoha zemích Východní Evropy. Stále na stráži „hodnot“! Ovšem, jestliže by jeho rodiště nebylo v Čechách, ale v Rusku, nenazývali bychom jeho činnost dnes „nepřípustným ovlivňováním voleb“?

Politik, lhář, demagog? Inu – umělec přece.

Pan Zdechovský je ovšem i umělec, básník plnohodnotný člen „kulturní fonty“, dá se říci, že i výtvarník. Umělecky s troškou podprahové ideologie se blýskl třeba tím, když „rozstříhal“ katolický, zlatý ornát a nechal z něj nadělat vkusné, svítivé, lidovecké kravaty. Zlatá a bílá. Barvy lidovců i Vatikánu. Věřte nebo ne, skutečně je autorem oněch zářivých šlajfek, takovým lidoveckým Theodorem Pištěkem, jehož uniformy dnes politická prostitutka vybavuje zejména ty „nejhlavnější“…

K odvrácení pozornosti od hlavního problému slouží každému demagogovi i systém očerňování protivníka. Ovšem zase sofistikovaně, vědecky, místy i podprahově. A tak třeba pan Zdechovský se jaksi jen mimochodem zmiňuje, že jeho politický oponent nemá v pořádku vlastní finance a snad i podvádí na daních. Dokládá to vlastními zjištěními z prodeje akcií z majetku předsedy  SPD.

Tomio Okamura totiž měl podíl na majetku pražské restaurace Staré Časy. Podnik prý vykazoval obrat asi 12 miliónů Kč a zisk púl miliónu. Z uvedeného prý plyne, že prodejem dle slov pana Zdechovského lze „téměř s jistotou předpokládat, že Tomio Okamura získal více než 100 000 Kč“, což je částka, která se pak musí uvádět v majetkovém přiznání. A to se prý nestalo. K tomu, aby se pan europoslanec věnoval i velikosti podílu, jaký tedy pan Okamura v podniku měl, či ještě má, kolik tedy skutečně „vydělal“ a „zatajil“ se svým „šetřením“ Tomáš Zdechovský „nedopracoval“.

To ale přece nevadí. Lidovec netvrdí, že oponent krade a podvádí. Jen tak podotýká, že se to dá „téměř s jistotou předpokládat“. Lidovec taky tvrdí, že nepodporuje muslimský nájezd na Evropu. Jen tak trošku a „nezávazně“ i „zcela nepovinně“ dá svůj podpis pod dokument, který v postatě nic jiného neříká.

Co ve volebním programu KDU-ČSL nebylo

A na závěr malá perlička. Sen o poslušné evropské federaci národa Německého není výkřikem herrenvolkového knihovníka Schulze. Již dlouhodobě ve dvacítce evropských zemí vyvíjí horečnou činnost bohulibý spolek zvaný velmi příhodně Unie evropských federalistů.

Členové tohoto spolku se například zavazují, že budou „uplatňovat tlak na podobně smýšlející politiky, aby zakládali profederalistické platformy v Evropském parlamentu a v národních parlamentech jednotlivých zemí.“ Proto také budou za tímto účelem „spolupracovat s tiskem a neziskovými organizacemi“, jednoduše nic nebude ponecháno náhodě.

Organizace má v plánu tak agresivní postupy, že dokonce ani na katolicky mnohem více založeném Slovensku se doposud nepodařilo založit místní filiálku. Zato Česká republika už mezi dvacítku „civilizovaných“ zemí Evropy patří. U nás Unie evropských federalistů maká, jak bylo patrno z kroků kolaborantské Sobotkovy vlády v podání třeba pánů Bělobrádka nebo Hermana.

A jestlipak víte, kdo Unii evropských federalistů předsedá? Nejen u nás, ale celkově, celoevropsky? Inu, pan Zdechovský přece, má na to tři školy. Tři školy a možná – to nikdo netvrdí, to jen tak mimochodem, s „téměř jistým předpokladem“ – slib, že jednou bude říšským protektorem Böhmen und Mähren“

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…