Václav Kovalčík: Brexit musí být definitivní, nechť se k němu připojí i ostatní státy Evropské unie

16.01.2019 13:17

Britští poslanci z řad opozice na mě působí dojmem jakési prodloužené výhružné ruky Evropské unie, která se nechce smířit se svým demokratickým počátkem rozpadu, a tak za každou cenu vyhrožuje Britům přes britskou opozici pro-bruselských alpinistů, což mi připomíná nedávný útěk ze saúdskoarabského islámského područí. Právě britská opozice se v poslední době chová jako zhrzení islámští teroristé!

Václav Kovalčík: Brexit musí být definitivní, nechť se k němu připojí i ostatní státy Evropské unie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Brexit, ilustrační koláž

Pro-brexitová  koaliční vláda Theresy Mayové poznala zradu ze strany příznivců novodobých otrokářů, a tak se Velká Británie začíná opět vzdalovat od ideálů svobody, suverenity a nezávislosti. Dle mého názoru by měla britská premiérka pokračovat v předvolební přípravě své strany, když nejde rozumný Brexit, tak se musí schválit na základě referenda Brexit bez dohody, hned bych si na jejím místě získával obchodní podpory a smlouvy z jiných zahraničních zemí,  neboť Zeměkoule není jenom Evropská unie, zároveň třeba oslovit i státy nespokojené s Evropskou unií. A tak tvrdý Brexit může být nakonec vyvážený multilaterálními hospodářskými dohodami z celého světa. Velká Británie a další rozumné země mohou dokonce na tom vydělat hospodářsky i diplomaticky.

Jenže tady jde o zastrašovací dlouhou ruku Evropské unie, které se nelíbilo referendum o Brexitu, neboť se Britové pro Brexit rozhodli kvůli nezvládnuté migrační krizi a kriminalitě ze strany islámského terorismu. Opozice to schválně chce otočit a podřídit se Evropské unii za každou cenu, proto manipuluje a dělá špinavou politiku. Zejména mladí Britové se tzv. nechají oblbnout pro-bruselskou propagandou!

Evropská unie dle mého názoru nemá budoucnost, neboť ji řídí diletanti, proto se musí rozpadnout, aby se členské státy mohly stát nezávislými, suverénními, soběstačnými a hlavně svobodnými, aby státy Evropy měly právo na sebeurčení, mír a prosperitu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.