Václav Kovalčík: Dopady marasmu v školství a vzdělávání na společnost

22.06.2020 13:24

České školství plné zbytečné inkluze, byrokracie, šikany, vymývání mozků ve jménu současné pochybné demokracie. České školství, kde je skutečná vzdělanost jen naškodu, proto klesáme, klesáme. Ani Cermat a MŠMT nepomůžou, jen to stojí zbytečné peníze.

Václav Kovalčík: Dopady marasmu v školství a vzdělávání na společnost
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

Ten, kdo je příznivcem současného pro-západního režimu, má to v dnešním vzdělávacím systému mnohem lehčí než lidé poctiví ve studiu. Vítězí sex, prostituce na akademických půdách, korupce, koupené falešné diplomy, neboť panuje ve společnosti dlouhodobé heslo, že výuční list, řemeslo, smrdí - je tedy neatraktivní!

A tak pokračuje mašinerie všemožných úpadků ve jménu Evropské unie, jež razí do školských systémů členských zemí jen prozápadní neomarxismus, genderismus, sexismus a multikulturalismus, který dávno již nefunguje, jen přidělává vážné společenské problémy v rámci mezilidských vztahů.

Důkazem jsou četné no-go zóny, rezignace policie i spravedlnosti, vyšší a vyšší počet obětí trestných činů atd. Takovou nebezpečnou Evropskou unii nechci, raději z ní ihned vystoupit.

Současní učitelé bohužel působí jako pouzí pěšáci politiky inkluze, šikany, byrokracie, vymývání mozků. Současné vzdělávání se podobá spíš prázdninám, vždyť se dnešní garnituře hodí nevzdělaní lidé do montoven, dále je nevzdělanost vyzdvihována do výšin, a tak nám vznikají gangy, mafie, bezdomovci, narkomani, žháři, násilníci, hromadné exekuce.

Anketa

Vadí vám údajný střet zájmů Andreje Babiše?

9%
91%
hlasovalo: 16981 lidí

Zároveň roste počet odsouzených ve věznicích. A tak plánované "dohody" o výši trestů vůbec nepomůžou - jen zahltí správní i soudní systém, který se nadále bude smát obětem trestných činností, což je úplná katastrofa.

Vůbec se mi nelíbí chování nepřizpůsobivých, právě u nich je nevzdělanost státem tolerována, aby dělali ještě slušnému a vzdělanému českému obyvatelstvu jenom problémy! Je to rovněž na politickou objednávku Evropské unie, která často hlasuje proti České republice! Ať si okolní národy rovnou sáhnou do svědomí!

Historie se tedy opakuje, ale v jiných barvách. Bohužel je dětmi a mládeží v České republice i Evropské unii dosti manipulováno ve jménu marasmu. "Bezmocní" učitelé se v tom "vyžívají," rezignují, vždyť se jim zvýšil plat za politiku "nicnedělání," inkluzi a přebytečné "blbosti" ve jménu "důležité" byrokracie!

Zato ostatní pracující v jiných oborech to mají mnohem těžší. Taková je společenská nespravedlnost na adresu České republiky z dílny velkého bratra Evropské unie (Evropského parlamentu, Evropské komise a zbytečných rádoby neziskových organizací).

Současné školství je totální marasmus - chudáci děti a mládež slušných rodin, jimž ještě záleží na vzdělávání, budoucnosti rodinné i českého národa. Proto školství vyžaduje skutečnou reformu ve jménu poctivého vzdělávání, aby bylo skutečnou devizou v mezilidských vztazích i prosperitě českého národa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…