Václav Kovalčík: Fotografování není dogma

17.04.2019 11:30

Nekonečné a svobodné fotografování, tzv. cvakání pro radosti ze života, je pořád lepší než kriminalita a přeplněné věznice ve státě, který bohužel trpí špatnou náladou a politikou.

Václav Kovalčík: Fotografování není dogma
Foto: Václav Kovalčík
Popisek: Domácí foto-architektura

Z každé fotky se dá udělat macromatura, oligotura a miniatura, či mikrotura, nanotura atd. Počítačové programy pomáhají, jen je třeba je správně využít. Člověk fotografický se totiž učí celý život, snadno může zavítat do různých uměleckých směrů. Tak proč ta nenávist mezi fotografy navzájem?

Bohužel jsou lidskou nenávistí prolezlé weby, mnozí autoři jsou neprávem blokováni a hanobeni.

Já zastávám celoživotní putování do reálných i imaginárních směrů. Velmi lituji lidi, kteří jsou již opilí nenávistnou politikou ohledně fotografování.

Nemám nic proti konstruktivním radám, je každého věc, jak a kdy cvakne. Bohužel domácí a zahraniční weby často porušují  svobodu projevu.

Je 21. století, bohužel zde máme cenzuru, která ničí životy. Tato cenzura netoleruje putování uměleckými směry, dělá z nás rozvojovou zemi i zaostalý svět.

Jedině nekonečné fotografování od reálného světa do imaginárních sfér v rámci slušnosti povzbudí naši republiku i okolní svět. A tak fotografování není, a nesmí být, dogma.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…