Václav Kovalčík: Občanská válka kvůli penězům ze státního rozpočtu

04.04.2019 8:29

Málem by vypukla občanská válka kvůli penězům ze zkrachovalého a zadluženého státního rozpočtu, která by nejraději nechala lidi v důchodech přímo vyhladovět, přitom situace rodin v našem státě je z hlediska morálního a materiálního velmi žalostná.

Václav Kovalčík: Občanská válka kvůli penězům ze státního rozpočtu
Foto: Archiv
Popisek: peníze, ilustrační foto

Přibývá více dětí v exekucích a rozpadlých vztazích. Evropská unie a  režim tohoto státu zničily pojem a status tradiční rodina, věrnost a zodpovědnost.

Mnoho rodin a dětí se pohybuje v kriminálním prostředí. Též dochází ke zneužívání sociálních dávek, které se raději sypou nepřizpůsobivým - do rozkradených ghett a předražených ubytoven.

Jsem toho názoru, že peníze musejí téct do adresné kapitoly slušnosti - slušných rodin a slušných občanů, jinak navyšování sociálních dávek postrádá smysl, pokud tyto peníze skončí na drogách, alkoholu, či v hracích automatech.

Tady se musí rozlišovat, kdo opravdu potřebuje státní pomoc, a kdo ji zneužívá a degraduje svým bezohledným chováním, přestupkovou a trestnou činností.

Mnoho zneužívaných, šikanovaných, sexuálně zneužívaných a týraných dětí! To se vám, vážení občané, líbí?

Pomoc Ministerstva práce a sociálních věcí musí být tedy adresná, ve vybydlených ghettech a lokalitách je výsměchem vůči většinové společnosti našeho národa.

Ministerstvo a vláda si musí nejprve udělat pořádek, kam a komu peníze státního rozpočtu posílá, jinak se z místa nepohneme.

Rodiny s dětmi nesmějí nadávat na důchodce, neboť tímhle pláčou na špatném hrobě, raději se musejí vyřešit všechny problémy, které dlouhodobě sužují občany naší země, i přes odpor arogantní Evropské unie.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …