Václav Kovalčík: Obyčejní lidé se nesmějí nechávat okrádat!

15.08.2016 17:35

Vysocí funkcionáři v našem státě mají žně oproti lidem s nízkými příjmy! Vysocí funkcionáři v našem státě mají žně oproti nemocným lidem v invalidním důchodu! Občané nízkých příjmů tak utřou nos jako obvykle! Politici si „tradičně“ přidají několik tisíc, což je „totální hnus“ vůči těm, kdož živoří ze dne na den!

Václav Kovalčík: Obyčejní lidé se nesmějí nechávat okrádat!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto

Odměny vysoké celkem za nic, „teplá místa“ se pořád vytvářejí, byrokracie roste. Teď máme ekonomický růst, jenž je ihned promrháván současnou vládou „tradičním porcováním medvědů.“ Místo aby se přebytečné peníze daly na splacení státního dluhu, tak se náš stát potápí v naprosté hlouposti! Hrozí mu další zadlužování v ekonomickém růstu pod taktovkou současné trojkoalice.

To je nepoměr, nemyslíte? To je úplná hloupost, která se šíří naší vlastí neomezeně dál! Jedni živoří, druzí si užívají, a tak se nůžky rozevírají mezi skupinami obyvatel, i když dle statistik bohatneme, zároveň chudneme, co se týče budoucnosti.

Budoucí potomstvo nám bude vyčítat, že vyšší funkcionáři, kteří si pravidelně nečestně přidávali, totálně zubožili naši zem zaprodáním západu. Na první pohled se žije skvěle, dokud peníze nedojdou. Již dávno jsme mohli mít přebytkové rozpočty nebýt „porcování medvědů.“

Nikoho nezajímá situace obyčejných lidí, ti jsou dobří jen při volebním klání

Když porovnám socialismus se současným kapitalismem, tak socialismus znamenal aktiva, znamenal správný a snesitelný poměr mezi příjmy a výdaji československých domácností. V současnosti jsme pouze Česká republika – poměr mezi příjmy a výdaji českých domácností je dlouhodobě neudržitelný a neakceptovatelný. K tomu slabá česká měna, bezohledně regulovaná, udělá své ošklivé a škodolibé!

Jakýsi nepoměr vládne nám, ten se neustále prohlubuje. Nikoho nezajímá situace obyčejných lidí. Ti jsou dobří jen při volebním klání. Znovu připomínám, že pracující s nízkými příjmy a handicapovaní utřou nos, kdežto vysocí funkcionáři si přidají, ať je situace našeho státu jakákoliv.

A proto se pohybujeme v nekonečné spirále, z níž není úniku. Český národ je „hnusnými mantinely“ přinucen býti nadále pasivním. Kéž by to bylo jinak, aby zvítězilo skutečné právo a skutečná spravedlnost. Obyčejní lidé se nesmí nechávat okrádat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…