Václav Kovalčík: Opačné extrémy v ženském světě

11.09.2016 11:05

Z médií se dovídám, jak je v muslimských zemích se ženami špatně zacházeno. Jsou považovány za méněcenné, musejí držet ústa a krok. Žijí v diktatuře fanatického islámu, v naprosté nesvobodě a neustálém nebezpečí, co se týče drobných prohřešků, které jsou krutě trestány.

Václav Kovalčík: Opačné extrémy v ženském světě
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda, ilustrační foto

Tomu se neříká svoboda, ale utrpení! Přesto se většina muslimských žen bojí ozvat, bojí se bojovat za svá práva, a tak to dopadá. Životy tamních žen jsou úplně promarněny! Často nedosáhnou ani na vzdělání! To jest první extrém, jenž sužuje ženskou bytost jako takovou. Dále musejí být zahalené, když jdou ven, anebo se koupat v moři! Jak absurdní a ponižující!

Opačný extrém se týká absolutní svobody a nezávislosti, což je opět zneužíváno. Často slečny a ženy „v ještě demokratických“ zemích mají dosti vysoké požadavky na své partnery. Dokážou s nimi neeticky manipulovat, bývají nevěrné vůči nim. To vše úplně beztrestně!

Zato tablety se jenom hemží v „demokratickém“ světě, a tak se stává, že uvedené ženské pohlaví přestává vnímat reálný svět.  V ulicích měst a obcí se mnohdy slečny a ženy vyzývavě oblékají, čímž připomínají prostitutky!

Zároveň hledají bohatého „prince na bílém koni,“ aby mohly žít úplně bezstarostně v obrovském přepychu! A proto shazují chudé a moudré muže, chtějí pouze bohaté zázemí, spekulují! Tomu se neříká opravdová láska v časech dobrých i zlých!

Do prvního extrému vstoupí evropská žena, která vůbec netuší, co obnáší žít v islámské zemi. Líbí se jí muslimský muž sice na první pohled, ale jakmile se octne v jeho domovině, nastává hotové peklo! A tak lituje svého rozhodnutí, chce se vrátit domů, jenže nemůže. Lituje, že si nevzala toho českého občana, kterého „kdysi“ odmítla kvůli jeho chudobě, moudrosti a obětavosti!

Pak bych chtěl zmínit další odstavec ohledně ženského postoje k partnerům v evropských zemích. Evropská žena touží po zázemí za každou cenu, stejně tak české ženy neopovrhnou nabídnutým bohatstvím! Chudoba se jim přímo hnusí, obětavost též, raději vstupují do manželství s ukrutnými tyrany. A tak jest domácí násilí na denním pořádku, trpí žena, trpí děti. K tomu hazardní hry, následně pak exekuce, vězení!

Na závěr bych chtěl napsat, že se slušnost v mezilidských vztazích nevyplácí – viz znění a postoje na různých seznamkách. Stačí jen nahlédnout, poté zhodnotit chování společnosti. Muži, kteří mají srdce, nemají na první dojem místo v srdcích slečen, i když se mohou „postavit třeba na hlavu.“ Ani si neškrtnou v téhle sexistické době! Single lidé zůstanou nadále nešťastnými, neboť se „špatně narodili.“ A proto je třeba zbavit českou a evropskou společnost totálního marasmu. Možná je řešením čas, který je dle známého rčení nejlepším lékařem, ale pak bude většinou pozdě, vždyť naše civilizace vymírá vinou nezdravých nálad a postojů ve společnosti, hlavně pak vinou současného režimu a jeho kolaborantů! Dle mého názoru je právě nejlepší zlatý střed mezi uvedenými ženskými extrémy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…