Václav Kovalčík: Příčiny častých rakovin v České republice

05.08.2019 8:39

Již mnoho článků o rakovině v České republice se mi dostalo před vlastní zrak, přesto můžu říci jediné, že oprávněně nadávám na projíždějící ojetiny a kamiony přes malé obce i velká města, vlastně přes celou republiku, která jest bohužel tranzitní zemí a skládkou odpadu a škodlivin.

Václav Kovalčík: Příčiny častých rakovin v České republice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař s pacientem, ilustrační foto

Západ a Evropská unie nás chtějí jednoduše vyhladit ve 21. století, což se nepodařilo nacistům ve 20. století! A proto se v naší zemi šíří rakoviny všemožných typů - je to právě nezdravým a (z)devastovaným životním prostředím, stresem ze špatných pracovních podmínek a nízkých mezd, též dvojí kvalitou potravin opět pod taktovkou západu a Evropské unie.

Ojetinám oprávněně říkám oblbiny, neboť se naše země nezmůže na alternativní vozy přátelské k životnímu prostředí. Ještě bych dodal, že pojišťovny nehradí razantní biologickou léčbu v počátečních stádiích rakoviny, protože si uvedené paláce žijí nad poměry, kde je plno zbytečných byrokratů!

Občanům České republiky je dle vlády a režimu souzeno předčasně zemřít, nedožít se důchodového věku, který se bezcharakterně posouvá výš a výš. Občané České republiky si bohužel nechávají líbit špatné přerozdělování státního rozpočtu a zadlužování státu.

Na závěr bych chtěl lidem sdělit, že stát je povinen se starat o zdravé životní prostředí a zdraví obyvatelstva, nesmí jednat na objednávku západu a Evropské unie, nesmí jednat na objednávku pseudohumanistů a nacistických potomků v Evropě i ve světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…