Václav Kovalčík: Slunce, seno, a dál už nevím

16.09.2022 21:37 | Komentář

Česká republika prochází špatnými konstelacemi - viz zdražování úplně všeho, nenasytnost kapitalismu, hraní si na volný trh, který prý všechno vyřeší, ale děje se to ještě k horšímu.

Václav Kovalčík: Slunce, seno, a dál už nevím
Foto: pixabay.com
Popisek: Demokacie - ilustrační foto

Doplatili jsme jako stát na privatizaci státního majetku v 90. letech minulého století, teď na blbý koronavirus a blbou válku, také na bezohlednou spekulativní politiku západu, který nás nechává vždy v tom, jak se mnohokrát ukázalo v historii našeho národa i světa.

Paradoxem je pořád výhra pro-evropských a pro- západních politických stran, jejich rapidní zbohatnutí na úkor našeho národa. Pochybné koalice jenom zhoršily národní i světovou situaci. Pochybné koalice jenom vysílají nějaké signály, kašlou na poctivé lidi, raději podporují horem dolem vyloučené lokality a místní kriminalitu. Mně to připadá nefér vůči řádným občanům, kteří pracují, též vůči skutečně nemocným lidem!

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

Řešení energetické krize úplně špatné, opět jsme doplatili na zákeřnou privatizaci a rozdělení Československa. Těch omylů a chyb pochybné demokracie je mnohem víc.

Situace bydlení je hrozná, být v nájmu předraženém, anebo v předraženém domově důchodců = z mého pohledu a názoru potupa!

Dále je potupa nálepkování svědomitých občanů do extrémistů! Politika současné vlády jest nemorální. Nůžky se rozevírají v našem státě mnohem rychleji - viz totálně vysoké platy potentátů, postupný zánik střední třídy, vznik masivní chudiny.

To všechno jest výsledkem národní blbosti a zmanipulování občanů prý ve jménu demokracie a západu. Třeba se bude někdy natáčet a vysílat nový film: "Slunce, seno, a dál už nevím."

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …