Václav Kovalčík: Špatné mezilidské vztahy v zaměstnání = otrokářský systém v demokracii

11.09.2018 8:39

Krize, nekrize, špatné mezilidské vztahy v zaměstnání rovná se otrokářský systém v demokracii, který je hnusný, zákeřný a ponižující. Arogantní zaměstnavatel, nepřátelští kolegové, šikana, ponižování a lhostejnost ničí jednotlivce, danou firmu, samotný stát i okolní svět.

Václav Kovalčík: Špatné mezilidské vztahy v zaměstnání = otrokářský systém v demokracii
Foto: pixabay.com
Popisek: Zaměstnavatel - ilustrační foto

Bezohledný kapitalismus likviduje slabé a bezmocné v demokratickém systému, který ještě víc upadá do dluhových pastí jako celek, proto se zhoršuje fyzické a psychické zdraví obyvatel okleštěného českého národa. Tato hrozná situace již pokračuje třetinu století od sametu, kdy je okleštěný a bezmocný národ montovnou a skládkou odpadu.

Jsem toho nepopulárního názoru zastavit úpadek naší republiky, aby naši občané získali opět hrdost a optimismus. S hrdostí, opravdovou svobodou, ochranou, suverenitou by šlo všechno mnohem lépe, dokonce bychom se nemuseli bát opravdově žít a pracovat. Třetinu století od sametu západ chyboval, kdoví, jestli se napraví a poučí z historie!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…