Václav Souček: Rekonstrukce rekonstrukce

25.06.2012 11:46

Tragická nehoda autobusu v Chorvatsku o víkendu vévodila veškerému zpravodajství. O takové události jakékoliv žerty stranou.

Václav Souček: Rekonstrukce rekonstrukce
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Leč veřejnost přece jen po očku sledovala rekonstrukci průběhu nehody jistého, proslulého, vlivného, v době rekonstrukce se rekreujícího v zahraničí.

Vyskočilova ulice zůstala podvakrát uzavřena, svědkové i poškozená osoba byli znovu pečlivě vyslechnuti, advokáti strany poškozené i strany vyšetřované přítomni. Za tři měsíce se události pohnuly žádoucím směrem. I další žádoucí směry budou vyžadovat notnou dávku trpělivosti, neboť v úvahu přichází finanční vyrovnání a peníze jsou mocný sluha. Třeba dojde k zákonné úpravě odnětí řidičského oprávnění v příštích podobných incidentech, což by vyznělo dokonce jako jistá zásluha, Třeba bude nehoda přepečlivě vyšetřena a kvalifikována jako neúmyslné ublížení na zdraví.

A třeba bude Vyskočilova ulice přejmenována na ulici Česko-vietnamského přátelství. Pokud ovšem předtím nedojde k následné rekonstrukci rekonstrukce, jíž se jistý vlivný, zrekreovaný, vyšetřovaný rozhodne být přítomen. 

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rozhlas.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…