Valentin Kusák: Muslimové a islám v České republice. Vše je jinak

11.02.2012 14:05

AntiMešita o.s. musí svoji činnost zaměřit silněji dalším směrem. Již dnes jsem v kontaktu s poslanci a představiteli politiky na komunální úrovni.

Valentin Kusák: Muslimové a islám v České republice. Vše je jinak
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Na tomto bylo pracováno již od roku 2010. Byla to ale jen jedna ze celkové činnosti AntiMešita o.s.. Nyní jsem v posledních týdnech zjistil, že hra o islám v České republice se hraje vysoko a jedná se o dohody mezi více zájmovými stranami. Muslimové a islám jsou součástí zahraniční politiky, mocenského a ekonomického boje a ekonomických možností pro vybrané subjekty a jednotlivce.

AntiMešita o.s. se musí snažit do těchto jednání proniknout a jednání se účastnit. Nic není jen černé či bílé a mezi těmito dvěma hranicemi intervalů existuje prostor pro jednání, ke kterým mám apriori nedůvěru. Záleží na partnerech, aby ve mně a AntiMešita o.s. tuto nedůvěru odstranili a AntiMešita o.s. se začala v jednáních realizovat.

Prozatím jsem jen podával různá podání kvůli porušování zákonů platných v České republice muslimy. Do současné doby nemám opravdu reálnou odezvu. Je na čase, aby AntiMešita o.s. začala tyto reálné odezvy na svá podání získávat a mohla s nimi dále pracovat. Vzhledem k tomu že tyto „odezvy“ jsou i součástí jednání, má AntiMešita o.s. právo, aby se jednání o řešení porušení zákona muslimy v ČR účastnila.

Souhrnně lze konstatovat, že to hlavní – možná – se rozhoduje někde jinde než ve sporu mezi muslimy a jejich odpůrci. Je nutno se účastnit i v rámci „zastřešení“ řešení celé muslimské problematiky v České republice.

Neustále tvrdím, že v současnosti je naší prioritou informovat občany o problematice islamizace a vytvoření z islamizace celospolečenskou otázku jako je zdravotnictví či důchody.

Je ale zároveň v rámci AntiMešita o.s. nutné nebát se a proniknout do „vyšších“ sfér jednání o islamizační otázce a hledat pro sebe rovnoprávnou parketu v celém procesu vyjednávání.

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

reklama

autor: Valentin Kusák

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …