Vaše věc: Budou Britové sestřelovat ruské stíhačky?

13.10.2015 12:33

Britské bulvární noviny The Daily Star v minulých dnech uvedly informaci, že britské stíhačky operující v rámci koaličních sil v Iráku mají svolení sestřelovat ruské stíhačky. Britský vojenský atašé v Rusku se podle agentury Reuters se vyjádřil k této informaci britského bulváru opravdu velmi podivně, když uvedl, že k této záležitosti nemá informace a že oficiální odpověď předá v blízké budoucnosti.

Vaše věc: Budou Britové sestřelovat ruské stíhačky?
Foto: pixabay.com
Popisek: Londýn

Z tohoto vyjádření vlastně vyplývá, že britskému ministerstvu obrany v podstatě není proti mysli sestřelovat „v případě potřeby“ ruské stíhačky, a tak budeme s napětím čekat, zda erupce hlouposti britských armádních činitelů v nejbližších dnech vybuchne, či nikoli.

Britové, Američané a Francouzi, a zejména oni, jsou těmi, kdo zavinili současnou situaci v Sýrii, včetně nebývalého rozkvětu moci Islámského státu a milionu uprchlíků v Sýrii a okolních zemích a statisíců uprchlíků mířících do Evropy, a tak by měli v zájmu nápravy situace spíše začít spolupracovat s Ruskem, a nikoli snít o sestřelování ruských letounů.

Zdá se, že ruské letecké útoky ve spojení s ofenzivou syrských vládních vojsk přináší první vojenské úspěchy, kterými se letecká koalice vedená Američany nemohla pochlubit za celý rok provádění leteckých útoků. Mnozí komentátoři s údivem konstatují, že Rusové za čtrnáct dnů leteckých útoků zasáhli cíle islamistů v Sýrii s mnohem větší účinností, než útoky koaličníků za celý rok…

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…