Vilém Rössler: Pražská kavárna troubí do útoku, ale národ za Milošem Zemanem stojí

07.07.2016 9:49

Nezadržitelně se blíží rok, ve kterém Miloš Zeman oficiálně oznámí, že se bude znovu ucházet o prezidentský post a vyslyší tak přání milionů obyvatel naší země.

Vilém Rössler: Pražská kavárna troubí do útoku, ale národ za Milošem Zemanem stojí
Foto: Hanka Brožová KPR
Popisek: Návštěva prezidenta v kraji Vysočina

Není tedy divu, že pražská kavárna nutně musela zatroubit do útoku a do předem prohrané bitvy začala vytahovat případné Zemanovy protikandidáty.

Po nic neříkajících jménech jako Halík, Stropnický, nebo Pospíšil si myslela, že objevením jistého Horáčka vytáhla trumf proti Zemanovi, ale v různých anketách se jasně ukázalo, že Češi českého Kisku nechtějí.

Začali tedy na prezidenta kydat hnůj za každé jeho vyjádření, ve kterém exceluje nějaká hodnota se jménem Jakub Janda, který nevynechá jedinou možnost a rozsévá ty své bláboly (kterým už nemůže věřit ani on sám) na všechny strany.

Bohužel pro ně, pan prezident nadále dokazuje, že je politikem světového formátu a my tak máme nejlepšího prezidenta v našich dějinách.

Pan prezident svým vyjádřením o referendu o setrvání v EU i o jasném stanovisku k uprchlické krizi předčil všechny vládní politiky v čele se stále upadajícím Bohuslavem Sobotkou.

Pane prezidente, národ stojí za Vámi.

Vilém Rössler, zakladatel facebookových skupin na podporu Miloše Zemana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …